Hansaplast Cars Αυτοκόλλητα Επιθέματα, 20 strips
Κωδικός: 100262
Barcode: 4005800187803
Βάρος Συσκευασίας: 41gr
Εξαντλημένο
Hansaplast Cars Αυτοκόλλητα Επιθέματα, 20 strips
Hansaplast Cars Αυτοκόλλητα Επιθέματα, 20 strips Hansaplast Cars Αυτοκόλλητα Επιθέματα, 20 strips

Hansaplast Cars Αυτοκόλλητα Επιθέματα

Τα επιθέματα Hansaplast για παιδιά έχουν πάνω τους, τους αγαπημένους χαρακτήρες του παιδιού σας, οπότε κάνουν τις μικρές κακκοτυχίες εύκολο να ξεχαστούν. Είναι φιλικά προς την επιδερμίδα και τα χρώματα είναι ασφαλή για τα παιδιά.

Υπάρχουν μάλιστα και διαφορετικά χρώματα για να συλλέξει το παιδί σας!
Hansaplast Cars Αυτοκόλλητα Επιθέματα, 20 strips-0

Συχνές Ερωτήσεις

1. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην Άμεση Βοήθεια για "Κοψίματα & Εκδορές" για περαιτέρω βοήθεια.

Είναι ένας από τους μύθους της περιποίησης τραυμάτων ότι αφήνοντας τις μικρές πληγές και εκδορές ακάλυπτες για να περάσει αέρας τις βοηθά να επουλωθούν ταχύτερα. Ισχύει το ακριβώς αντίθετο! 'Ερευνα δείχνει ότι καλύπτοντας τις πληγές επουλώνονται πιο αποτελεσματικά και να έχουν μειωμένο κίνδυνο μόλυνσης. Τα Hansaplast προϊόντα παρέχουν προστασία μέχρι η πληγή να επουλωθεί πλήρως.

2. Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω τα Hansaplast Junior;
Κατά κανόνα, συνιστάται να αλλάζεται το Hansaplast Junior σε καθημερινή βάση για λόγους υγιεινής.

3. Πόσο καιρό παραμένει το Hansaplast Junior κολλημένο στο δέρμα όταν βραχεί;

Το Hansaplast Junior προσφέρει αξιόπιστη προστασία ακόμα κι αν το παιδί σας είναι πολύ δραστήριο. Τα Hansaplast είναι ανθεκτικά στη βρωμιά και το νερό και επίσης κολλούν και προστατεύουν την πληγή ακόμα κι όταν έρχονται σε σύντομη επαφή με νερό.

4. Το παιδί μου έχει ευαίσθητο δέρμα, ποιά Hansaplast μπορώ να χρησιμοποιώ;

Τα Hansaplast Junior έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Είναι πολύ φιλικά προς το δέρμα και αφαιρούνται εύκολα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τα τυπωμένα χαρούμενα σχέδια είναι ανθεκτικά στο σάλιο και τον ιδρώτα και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για τα παιδιά.

5.Τα Hansaplast Junior έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Είναι πολύ φιλικά προς το δέρμα και αφαιρούνται εύκολα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τα τυπωμένα χαρούμενα σχέδια είναι ανθεκτικά στο σάλιο και τον ιδρώτα και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για τα παιδιά.

Τα Hansaplast Junior είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά. Είναι φιλικά προς το δέρμα και αφαιρούνται ανώδυνα. Το ανθεκτικό σε βρωμιά και νερό υλικό τους προστατεύει αξιόπιστα την πληγή και, βέβαια, τα χαρούμενα σχέδια με αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων βοηθούν να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του παιδιού σας.

6. Η αφαίρεση των Hansaplast Junior είναι επώδυνη;
Όλα τα Hansaplast Junior έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Η γάζα δεν κολλά στην πληγή και οι επίδεσμοι αφαιρούνται ανώδυνα.

7. Είναι τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα Hansaplast Junior ασφαλή;
Ναι, είναι. Τα χρώματα των σχεδίων με ήρωες κινουμένων σχεδίων είναι ανθεκτικά στο σάλιο και τον ιδρώτα και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για τα παιδιά.

Για την Κάλυψη & Προστασία των Τραυμάτων & Πληγών.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.