Solgar Rutin 500mg, 50tabs
Ρουτίνη
Κωδικός: 110262
Barcode: 033984024601
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Solgar Rutin 500mg, 50tabs
Solgar Rutin 500mg, 50tabs

Solgar Rutin 500mg

Σειρά Βιταμινών (C) της Solgar.

Βιταμίνες: Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες, απαραίτητες για την ανάπτυξη, την υγεία, τον φυσιολογικό μεταβολισμό του οργανισμού και τη σωματική ευεξία. Εκτός λιγοστών περιπτώσεων οι βιταμίνες δεν μπορούν να παραχθούν ή να συντεθούν μέσα στον οργανισμό. Κάποιες βιταμίνες είναι απαραίτητα μέρη ενζύμων-χημικών μορίων που καταλύουν ή διευκολύνουν την ολοκλήρωση των χημικών αντιδράσεων. Άλλες, σχηματίζουν βασικά μέρη των ορμονών-χημικών ουσιών που προάγουν και προστατεύουν την υγεία του οργανισμού και τις αναπαραγωγικές διαδικασίες του.

Βιταμίνη C
Οι βασικές λειτουργίες της είναι ο φυσιολογικός σχηματισμός και η διατήρηση του κολλαγόνου, των συνδέσμων, των οστών, των δοντιών και η ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων.

[Βιταμίνη C Και Βιοφλαβονοειδή: Η βιταμίνη C είναι μια αντιοξειδωτική βιταμίνη απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού και ιδιαίτερα σημαντική για τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις και αντιαλλεργικές επιδράσεις. Οι βασικές λειτουργίες της είναι ο φυσιολογικός σχηματισμός και η διατήρηση του κολλαγόνου, των συνδέσμων, των οστών, των δοντιών και η ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του σιδήρου που είναι απαραίτητος στον σχηματισμό των ερυθροκυττάρων, καθώς επίσης και στην αξιοποίηση του φολικού οξέος.

Τα βιοφλαβονοειδή συνοδεύουν τη βιταμίνη C και εκτός από την αντιοξειδωτική τους δράση είναι γνωστά για την ικανότητά τους να δυναμώνουν τα τριχοειδή αγγεία και να βελτιώνουν την κυκλοφορία.

Είναι επίσης χρήσιμα σε περιπτώσεις μωλώπων, κιρσωδών φλεβών, αιμορραγούντων ούλων και αιμορραγιών της ρινός.

Δύο από τις πλέον ενεργές μορφές είναι η εσπεριδίνη και η ρουτίνη.

Γενικές επισημάνσεις: Οι πάσχοντες από πεπτικά έλκη σε περίπτωση που χρησιμοποιούν βιταμίνη C να χρησιμοποιούν την buffered (μη όξινη) μορφή. Γενικά για μακροχρόνια λήψη συνίσταται η χρήση της Ester-C®, η εστερική μορφή της βιταμίνης C].

Solgar Rutin 500mg.

Η ρουτίνη παρέχει σημαντικά βιοφλαβονοειδή τα οποία δε βρίσκονται στα κιτροειδή φρούτα.

Προάγει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, προλαμβάνει την ευθραυστότητα των τριχοειδών αγγείων και γι’ αυτό το λόγο είναι χρήσιμη σε άτομα που παρουσιάζουν εύκολα μώλωπες.

Χρήσιμη σε περιπτώσεις κιρσωδών φλεβών, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας.

Σε ταμπλέτες.

Σύνθεση: RUTIN 500mg tablets. 1 ταμπλέτα παρέχει:

Ρουτίνη 500mg.

Σημείωση: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Τρόπος Χρήσης: Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο για vegans.

Συσκευασία: 50 ταμπλέτες σε γυάλινο φιαλίδιο.

 

 

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Solgar
Barcodes 033984024601
Προϊοντική Σειρά Φυτικά εκχυλίσματα (καφέ σειρά)
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.