Terranova Vitamin B-Complex with Vitamin C, 50caps
Σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β με Βιταμίνη C και βότανα για καλύτερη απορρόφηση για την ενίσχυση της υγείας των νεύρων & του ανοσοποιητικού.
Κωδικός: 111959
Barcode: 5060203790196
Βάρος Συσκευασίας: 170gr
Εξαντλημένο
Σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β με Βιταμίνη C και βότανα για καλύτερη απορρόφηση για την ενίσχυση της υγείας των νεύρων & του ανοσοποιητικού.
Terranova Vitamin B-Complex with Vitamin C, 50caps
Terranova Vitamin B-Complex with Vitamin C, 50caps

TERRANOVA Vitamin B-Complex with Vitamin C

Καινοτόμος σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β για μέγιστη απορρόφηση

Συνδυασμός βιταμινών του συμπλέγματος Β με βιταμίνη C και μαγνήσιο, ενισχυμένος με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood από ροντιόλα, σιβηριανό τζίνσενγκ, παντζάρι, φύλλα μαϊντανού, βρώμη, κολοκυθόσπορους, πικραλίδα, για μέγιστη απορρόφηση. Είναι το πιο πλήρες σύμπλεγμα βιταμινών Β για αποτελεσματική δράση σε καταστάσεις στρες. Οι βιταμίνες Β παίζουν ουσιαστικό ρόλο σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού, δρουν ως συνένζυμα συμμετέχοντας σε πλήθος ενζυμικών συστημάτων καταλύοντας σημαντικές βιοχημικές δράσεις. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Κατάλληλο για περισσότερη ενέργεια και βελτίωση της αντοχής σε συνθήκες πίεσης, ενίσχυση της υγείας των νεύρων (anti-stress) και του ανοσοποιητικού συστήματος, αθλητές, φοιτητές, άτομα με έντονη πνευματική εργασία, ηλικιωμένους. Ιδανικό και για vegetarian και vegans. Μορφή 50 κάψουλες φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων. Δοσολογία Ενήλικες 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

TWO VEGETARIAN CAPSULES TYPICALLY PROVIDE:

MAGNIFOOD COMPLEX 540 mg

Stabilised Rice Bran 250mg

Rhodiola Root Extract 50mg

Siberian Ginseng 50mg

Ashwagandha Root 50mg

Avena Sativa 25mg

Alfalfa Flower & Leaf 25mg

Parsley Leaf 25mg

Dandelion Leaf 25mg

Beetroot Juice & Greens 20mg

Pumpkin Seed 20 mg

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ:
Vegetarian Capsule Shell 236mg , Vitamin C 250mg, Magnesium 50mg, Pantothenic Acid 30mg, Inositol 30mg, Niacin 25mg, Calcium 25mg, Vitamin B6 20mg, Vitamin B1 20mg, Vitamin B2 20mg, Choline 15mg, Folic Acid 200mg, Vitamin B12 50ug, Biotin 50ug

Εγγύση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα TERRANOVA είναι εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας της Αγγλίας και της Ε.Ε.

Τα προϊόντα TERRANOVA παρασκευάζονται στην Αγγλία, σε πιστοποιημένη με ISO 9001 GMP (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.

Οι πρώτες ύλες τους (βότανα) προέρχονται από την πιστοποιημένη Βιολογική Φάρμα Eclectic Institute στο Όρεγκον, ΗΠΑ.

Τα TERRANOVA διατίθενται σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες.

Για Περισσότερη Ενέργεια & Βελτίωση της Αντοχής σε Συνθήκες Πίεσης, Ενίσχυση της Υγείας των Νεύρων & του Ανοσοποιητικού.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.