Terranova Reishi Mycelia 500mg, 50 caps
Ενισχύει την ενέργεια & το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες & τις τοξίνες.
Κωδικός: 130101
Barcode: 5060203793487
Βάρος Συσκευασίας: 159gr
Εξαντλημένο
Ενισχύει την ενέργεια & το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες & τις τοξίνες.
Terranova Reishi Mycelia 500mg, 50 caps
Terranova Reishi Mycelia 500mg, 50 caps

Terranova Reishi Mycelia 500mg

Συμπλήρωμα από Γανόδερμα για τη Συνολική Υγεία του Οργανισμού

Μοναδικό μανιτάρι Γανόδερμα (Reishi) φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης, που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές του ιδιότητες και έτσι έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα, βιοδιαθεσιμότητα και συνεπώς μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Με κάθε αγορά Terranova, ενισχύετε τις δράσεις της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Τα μανιτάρια reishi που βρίσκονται στα TERRANOVA καλλιεργούνται στην Καλιφόρνια από έναν από τους παγκοσμίως γνωστούς καλλιεργητές μανιταριών Malcolm Clark. Το γανόδερμα είναι προσαρμογόνο βότανο και θεωρείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ελιξίριο μακροζωίας στην κινεζική ιατρική και συχνά αναφέρεται ως «το μανιτάρι της αθανασίας» και «ο Βασιλιάς των Βοτάνων».

Κατάλληλο για: τονωτικό για την συνολική υγεία του οργανισμού, ενίσχυση ενέργειας και αντοχής, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αντιγήρανση, προστασία των κυττάρων από το ελεύθερες ρίζες.

Μορφή: 50 Κάψουλες φυτικής κυτταρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων.

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ

Τι είναι: Το Γανόδερμα το λαμπερό (Ganoderma lucidum) είναι λευκός βασιδιομύκητας (basidiomycete macrofungus), που ανήκει στην οικογένεια μυκήτων Polyporacea. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως ως «το μανιτάρι της αθανασίας».

Που βοηθάει: Έχει πολλά θρεπτικά συστατικά με κύρια δραστικά συστατικά, τα τριτερπενοειδή, πολυσακχαρίτες, λιπαρά οξέα, πρωτείνες και ιχνοστοιχεία. Η αντιοξειδωτική του δράση βοηθά στη μείωση του οξειδωτικού στρες ενώ ενδεχομένως να μπορεί να δράσει ως αντικαρκινικό.

ΧΡΗΣΗ

1 – 3 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

Ενισχύει την Ενέργεια & το Ανοσοποιητικό Σύστημα, συμβάλλει στην Προστασία των Κυττάρων από τις Ελεύθερες Ρίζες & τις Τοξίνες.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Terranova
Barcodes 5060203793487
Προϊοντική Σειρά Αντιοξειδωτικά
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.