Innovis Lactotune Stop 6 Caps
Κωδικός: 130234
Barcode: 5200133390060
Βάρος Συσκευασίας: 23gr
Εξαντλημένο
Innovis Lactotune Stop 6 Caps
Innovis Lactotune Stop 6 Caps
Το LACTOTUNETM Stop είναι ένα ειδικό διατροφικό συμπλήρωμα, με 4 δις θερμικά απενεργοποιημένα βακτήρια γαλακτικού οξέος L..Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus, και 2,5 δις προβιοτικά κύτταρα ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae var boulardii και ασβέστιο για την πρόληψη και την άμεση αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας, της διάρροιας του ταξιδιώτη και των εντερικών λοιμώξεων.

Το LACTOTUNETM Stop συνδυάζει τους θερμικά απενεργοποιημένους γαλακτοβάκιλλους L..Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus με τα προβιοτικά κύτταρα του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae var boulardii για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας καθώς και για τον περιορισμό του κινδύνου εντερικών λοιμώξεων, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες μέσω της διέγερσης της ανοσοαπόκρισης και της παραγωγής βακτηριοκινών

Το LACTOTUNETM Stop, με την εξαιρετικά ταχεία έναρξη δράσης λόγω των θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος και της τεκμηριωμένης κλινικής αποτελεσματικότης του Saccharomyces cerevisiae var boulardii προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την οξεία διάρροια ομαλοποιώντας την εντερική μικροχλωρίδα .

Τα θερμικά απενεργοποιημένα βακτήρια προτιμούνται από τα συμβατικά LAB στο προϊόν, για να προσφέρουν για μια πιο γρήγορη και σύντομη διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος δεδομένου ότι δεν αποικίζουν και δεν πολλαπλασιάζονται. Αν και τα βακτήρια είναι νεκρά εξακολουθούν να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των παθογόνων οργανισμών μπλοκάροντας τα επιβλαβή βακτήρια

Το ασβέστιο Ca, συμβάλει στην πρόληψη των εντερικών λοιμώξεων και στην ενίσχυση της ακεραιότητας του εντερικού βλεννογόνου.

  • Αποτοξίνωση των εντέρων – αδρανοποίηση ευρέος φάσματος των παθογόνων.
  • Αποτελεσματική θεραπεία εντός 2-3 ωρών (5-10 φορές ταχύτερα από τα συμβατικά προβιοτικά)
  • Φυσική εναλλακτική λύση που αντικαθιστά την λοπεραμίδη – καμία παρενέργεια

Δοσολογία:
2 κάψουλες ανά ημέρα για 3 ημέρες (αν έχει ξεκινήσει ήδη η διάρροια οι 2 κάψουλες να λαμβάνονται ταυτόχρονα. Για πρόληψη ταξιδιωτικής διάρροιας να λαμβάνεται μια κάψουλα δυο φορές τη μέρα)


Το προϊόν υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες

  • Κατάλληλο για άτομα με διαβήτη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Χωρίς αλλεργιογόνα
  • Ασφαλές προφίλ για παιδιά και ενήλικες
  • Κατάλληλο για Vegans και Vegeterians
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.