Korres Promo Ενυδατική Άνθη Αμυγδαλιάς Ξηρές/Πολύ Ξηρές 40ml & ΔΩΡΟ Μαντηλάκια Καθαρισμού Πρωτεΐνες Γάλακτος 25τμχ
Κωδικός: 154908
Barcode: 5203069076251
Βάρος Συσκευασίας: 586gr
Εξαντλημένο
Korres Promo Ενυδατική Άνθη Αμυγδαλιάς Ξηρές/Πολύ Ξηρές 40ml & ΔΩΡΟ Μαντηλάκια Καθαρισμού Πρωτεΐνες Γάλακτος 25τμχ
Korres Promo Ενυδατική Άνθη Αμυγδαλιάς Ξηρές/Πολύ Ξηρές 40ml & ΔΩΡΟ Μαντηλάκια Καθαρισμού Πρωτεΐνες Γάλακτος 25τμχ

Korres

Σετ Προσφοράς για Ξηρές/Αφυδατωμένες Επιδερμίδες

Almond Blossom Κρέμα Ενισχυμένης Ενυδάτωσης & Θρέψης με Άνθη Αμυγδαλιάς

Πλούσια κρέμα ενισχυμένης ενυδάτωσης που απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, ιδανική και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Με εκχύλισμα από Άνθη Αμυγδαλίας, αμυγδαλέλαιο και δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, προσφέρει πολύτιμα υγροσκοπικά συστατικά που ενισχύουν τη λειτουργία του φυσκού ενυδατικού συστήματοςε της επιδερμίδας NMF (Natural Moisturising Factor), βελτιστοποιώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.

Περιέχει, εκχύλισμα από Άνθη Αμυγδαλιάς, πρωτεΐνες αμυγδάλου, αμυγδαλέλαιο, υψηλού και ψαμηλού βάρους υαλουρονικά οξέα, δραστικό εκχύλίσμα από μαύρη βρώμη.

Δερματολογικά ελεγμένη με 92.1% Φυσικό προϊόν.

Μαντηλάκια Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ για Όλες τις Επιδερμίδες με Πρωτεΐνες Γάλακτος

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Υγρά μαντηλάκια που καθαρίζουν το δέρμα και αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Οι πρωτεΐνες Γάλακτος, πλούσιες σε λακτόζη και απαραίτητα αμινοξέα, θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Περιέχουν πρωτεΐνες Γάλακτος, έλαια Jojoba, Μacademia και καλαμποκιού.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Πρωτεΐνες Γάλακτος :

Οι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν σημαντικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες: 1Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους, καθώς και της ικανότητάς τους να ‘δεσμεύουν’ το νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν τη δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας.

Παράλληλα, οι πρωτεΐνες γάλακτος απελευθερώνουν συγκεκριμένα αμινοξέα, τα οποία είναι σημαντικά συστατικά του φυσιολογικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος [NMF]. Είναι πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, καθώς, όπως λίγες πηγές πρωτεϊνών, οι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν περισσότερο από 40% απαραίτητα αμινοξέα.

Αυτά τα αμινοξέα δεν μπορούν να συντεθούν από τα ανθρώπινα κύτταρα. Ωστόσο, συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Τέλος, οι πρωτεΐνες γάλακτος παρουσιάζουν αξιοσημείωτη συμβατότητα με την επιδερμίδα. Θεωρούνται ότι είναι ενώσεις που μιμούνται τη δράση των φυσιολογικών συστατικών του δέρματος και, επιπλέον, είναι πολύ εύκολα βιοδιασπώμενες, επομένως τέλεια ανεκτές από το δέρμα.

Ενυδάτωση, Προστασία & Καθαρισμός για Ξηρές/Αφυδατωμένες Επιδερμίδες.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069076251
Προϊοντική Σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.