Chicco Κουδουνίστρα Καμηλοπάρδαλη με Μασητικό 3m+
Κωδικός: 155895
Barcode: 8058664029327
Βάρος Συσκευασίας: 163gr
Εξαντλημένο
Chicco Κουδουνίστρα Καμηλοπάρδαλη με Μασητικό 3m+
Chicco Κουδουνίστρα Καμηλοπάρδαλη με Μασητικό 3m+ Chicco Κουδουνίστρα Καμηλοπάρδαλη με Μασητικό 3m+

Chicco Κουδουνίστρα Καμηλοπάρδαλη με Μασητικό 3m+

Μια χρωματιστή και διασκεδαστική καμηλοπάρδαλη με μαλακή αίσθηση που βοηθά στην ανάπτυξη της αφής και στις πρώτες κινητικές δραστηριότητες του παιδιού.
Διαθέτει καθρεφτάκι, μαλακό πλαστικό κρίκο οδοντοφυΐας και ένα πόδι που τρίζει.

Πρώτα παιχνίδια, πρώτες ανακαλύψεις...

Μέσω του παιχνιδιού, το παιδί βελτιώνει τις ικανότητές του, μαθαίνει, αναπτύσσεται. Κατά το δεύτερο τρίμηνο της ζωής του, το μικρό σας θα κάνει μεγάλη πρόοδο.
Η περιέργειά του και η επιθυμία του να δοκιμάσει καινούργιες καταστάσεις, είναι ανεξάντλητη. Τώρα η προσοχή του είναι ακόμη περισσότερο στραμμένη στον κόσμο των μεγάλων και στις καθημερινές τους κινήσεις. Όπως και η μαμά και ο μπαμπάς, θέλει να μιλήσει στο κινητό, να ακούσει ραδιόφωνο ή να τραβήξει μία φωτογραφία. Για αυτό πρέπει να του δώσουμε παιχνίδια πλούσια σε ερεθίσματα και δραστηριότητες, παιχνίδια κατάλληλα για αυτή τη φάση ανάπτυξης. Θα το δούμε να συντονίζει, με όλο και καλύτερα αποτελέσματα, τις κινήσεις του, να καταλαβαίνει τις διάφορες λειτουργίες του παιχνιδιού, να προσπαθεί, να ξαναπροσπαθεί και να τα καταφέρνει. Και μόνο η ικανοποίηση πως τα έχει καταφέρει, θα το ενθαρρύνουν να ασχοληθεί με όλο και πιο απαιτητικές δραστηριότητες που θα το οδηγήσουν σε νέες ανακαλύψεις, ουσιώδεις για την ανάπτυξή του.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Chicco
Barcodes 8058664029327
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.