Korres Greek Yoghurt 48ωρη Ενυδατική Κρέμα-Gel Ημέρας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες, 40ml
Κωδικός: 156537
Barcode: 5203069080708
Βάρος Συσκευασίας: 205gr
Εξαντλημένο
Korres Greek Yoghurt 48ωρη Ενυδατική Κρέμα-Gel Ημέρας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες, 40ml
Korres Greek Yoghurt 48ωρη Ενυδατική Κρέμα-Gel Ημέρας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες, 40ml Korres Greek Yoghurt 48ωρη Ενυδατική Κρέμα-Gel Ημέρας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες, 40ml

Korres Ελληνικό Γιαούρτι με Προβιοτικά Κρέμα Ημέρας

για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες
Δροσερή κρέμα-gel, μη-λιπαρή υφή

48ωρη ενεργή ενυδάτωση & υγιής όψη

Νέα σειρά ενυδάτωσης εμπλουτισμένη σε πρε- και προβιοτικά, πρωτεΐνες γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα φυσικών βιοπολυμερών και τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος.
Προσφέρει ενισχυμένη 48ώρη ενυδάτωση, εξισορροπεί και προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα, χαρίζει υγιή και λαμπερή όψη.
Ενυδατωμένο, ανθεκτικό και φωτεινό δέρμα.
Δροσερή αίσθηση, ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Πρε-και προβιοτικά
Τα Superfoods του δέρματος
Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί, ή «καλά βακτήρια» που βοηθούν ενεργά το δέρμα να παραμείνει ισορροπημένο. Τα πρεβιοτικά είναι το απαραίτητο συστατικό που επιτρέπει στα προβιοτικά να δρούν. Το σύμπλεγμα πρε-και προβιοτικών που εμπεριέχεται μέσα στην σειρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, βοηθά στην ενδυνάμωση του δέρματος. Ενυδατώνει, ισορροπεί, θρέφει και ανακουφίζει το δέρμα, χαρίζοντάς του άνεση και ευεξία.

WaterPatch
Το συστατικό που «ξεδιψά» το δέρμα
Ένα καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα ενυδάτωσης - συνδυασμός φυσικών βιοπολυμερών και υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους – που προσφέρει στην επιδερμίδα άμεση και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. Σχηματίζει ένα ενυδατικό πλέγμα που "ξεδιψά" την επιδερμίδα. "Κλειδώνει" το νερό, προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, επιτρέποντας τη συνεχή διείσδυση δραστικών συστατικών.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Korres
Barcodes 5203069080708
Προϊοντική Σειρά Greek Yoghurt
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.