Vican Wise Beauty Micellar Cleansing Foam, 200ml
Κωδικός: 157162
Barcode: 5204559051925
Βάρος Συσκευασίας: 290gr
Εξαντλημένο
Vican Wise Beauty Micellar Cleansing Foam, 200ml
Vican Wise Beauty Micellar Cleansing Foam, 200ml

Vican Wise Beauty Micellar Cleansing Foam

Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης

Καθαρίζει αποτελεσματικά από ρύπους, σωματίδια, μακιγιάζ και σμήγμα, ενώ παράλληλα σέβεται την ισορροπία του ευαίσθητου δέρματος. Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή και απαλή.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

ΜICELLAR
Το micellar είναι ένας συνδυασμός καθαρού νερού με συστατικά ενυδάτωσης, όπως γλυκερίνη ή άλλα εξαιρετικά ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες. Τα μόρια αυτών των ήπιων επιφανειοδραστικών ουσιών συγκεντρώνονται μαζί για να σχηματίσουν μικροσκοπικές σφαίρες που ονομάζονται μικύλλια. Τα μικκύλια έλκονται από τους ρύπους και τη λιπαρότητα και κατά την εφαρμογή στην επιδερμίδα μαζεύουν το σμήγμα και διαλύουν τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
Το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, πολυφαινόλες και βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β6. Περιέχει λινολεϊκό οξύ, το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ
H πανθενόλη είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητα, η πανθενόλη επιτυγχάνει να καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας. Αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα.

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ
Η γλυκερίνη λειαίνει την επιδερμίδα, αντλώντας νερό στην επιφάνεια του δέρματος και διατηρώντας την υγρασία. Ενυδατώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση δερματικών βλαβών.

ΑΛΟΗ
Επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο απαλή.

ΒΑΜΒΑΚΙ
Το βαμβάκι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και μέταλλα που θρέφουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ προλαμβάνει τους ερεθισμούς. Ενυδατώνει την επιδερμίδα.

ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΙ
Το λευκό τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος, τα οποία έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται υγιής και ανθεκτική στα σημάδια του χρόνου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Aqua (Water), Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Panthenol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton*) Extract, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis (White Tea*) Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Oleoyl Sarcosinate , Sodium Lauryl Sulfoacetate, Pentylene Glycol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xanthan Gum, Sodium Oleate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

*Organically cultivated.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Vican
Barcodes 5204559051925
Προϊοντική Σειρά Wise Beauty
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.