Apivita Tonic Mountain Tea Shower Gel, 500ml
Αφρόλουτρο με Αιθέρια Έλαια
Κωδικός: 157227
Barcode: 5201279067915
Βάρος Συσκευασίας: 641gr
Εξαντλημένο
Αφρόλουτρο με Αιθέρια Έλαια
Apivita Tonic Mountain Tea Shower Gel, 500ml
Apivita Tonic Mountain Tea Shower Gel, 500ml

Apivita Tonic Mountain Tea Shower Gel
Αφρόλουτρο με Αιθέρια Έλαια

Το αφρόλουτρο Apivita, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας χάρη στο ήπιο σύστημα καθαρισμού και τη σαπωνάρια.    Εμπλουτισμένο με ελληνικό τσάι του βουνού και αιθέρια έλαια περγαμόντο και ευκάλυπτο, αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη ενώ τονώνει τη διάθεση.

Διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας χάρη στο ήπιο σύστημα καθαρισμού κι τη σαπωνάρια. Εμπλουτισμένο με ελληνικό τσάι του βουνού και αιθέρια έλαια περγαμόντο και ευκάλυπτο, αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη ενώ τονώνει τη διάθεση.    Χρήση: Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.    Δερματολογικά ελεγμένο

Δεν περιέχει: Parabens, propylene glycol, silicones, phthalates, ethanolamines, pcm, nm    Να μη χρησιμοποιείται μετά το πέρας δώδεκα μηνών από το άνοιγμά του.    Φυλάξτε το σε δροσερό και σκιερό μέρος μακριά από παιδιά.   
Για εξωτερική χρήση μόνο.   
Σε ανακυκλώσιμη PET συσκευασία.

Τσάι του βουνού προερχόμενο από το φυτό Sideritis spp ή κοινώς σιδερίτης του Διοσκουρίδη. Χρησιμοποιείται ως αφέψημα αλλά και για την περιποίηση του δέρματος για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και κατ επέκταση την πρόωρη γήρανση. Παράλληλα ανανεώνει τα κύτταρα στο δέρμα και διαθέτει επουλωτικές ιδιότητες.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279067915
Προϊοντική Σειρά Tonic Mountain Tea
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.