Nuk Soft Πιπίλα Καουτσούκ 0-6m, 1τμχ
Κωδικός: 157416
Barcode: 4008600285892
Βάρος Συσκευασίας: 19gr
Εξαντλημένο
Nuk Soft Πιπίλα Καουτσούκ 0-6m, 1τμχ
Nuk Soft Πιπίλα Καουτσούκ 0-6m, 1τμχ

Nuk Soft Πιπίλα Καουτσούκ 0-6 μηνών

Όταν ένα μωρό κλωτσάει, πιάνει αντικείμενα, σηκώνει το κεφάλι του ή πιπιλίζει την πιπίλα του, εκτελεί ορισμένες ασκήσεις της καθημερινής «προπόνησής» του, καθώς οι μύες των ποδιών και των χεριών, της πλάτης και του προσώπου του πρέπει να αναπτυχθούν και να γυμναστούν. Ο σωστός συντονισμός των κινήσεων της γλώσσας, των δυνατών μυών της γνάθου και του σωστά σχηματισμένου ουρανίσκου αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για την υγιή, ομαλή αναπνοή, την απρόσκοπτη πρόσληψη τροφής και, μετέπειτα, την ανάπτυξη της ομιλίας.

Η πιπίλα Soft της NUK με το ορθοδοντικό σχήμα NUK διαθέτει ανατομική ασπίδα από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Όλες οι πιπίλες της NUK διαθέτουν το σύστημα διαφυγής αέρα (Air System) της NUK. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας διαφεύγει από τη θηλή μέσω μιας βαλβίδας. Έτσι η πιπίλα παραμένει μαλακή και αρκετά επίπεδη ώστε να μην προκαλούνται δυσπλασίες στη γνάθο. Το καουτσούκ είναι εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό, έχει υψηλή αντοχή σε τραβήγματα και σχισίματα, είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο και φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα δεν φέρει στατικό φορτίο, δηλαδή δεν τραβάει τη σκόνη.

Για την υγιή ανάπτυξη της στοματικής κοιλότητας: Πιπίλα NUK Soft – ένα σημαντικό «όργανο γυμναστικής» για μικρούς πρωταθλητές.

    • Ορθοδοντικό σχήμα NUK
    • Ασπίδα ανατομικού σχήματος από πλαστικό υψηλής ποιότητας
    • Θηλή από καουτσούκ
    • 1 τεμάχιο ανά συσκευασία
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής NUK
Barcodes 4008600285892
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.