Super Foot Διορθωτικό Καλτσάκι Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου (Κότσι) Small, 2τμχ
Κωδικός: 157713
Barcode: 5214000754060
Βάρος Συσκευασίας: 35gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
22,95 €
Super Foot Διορθωτικό Καλτσάκι Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου (Κότσι) Small, 2τμχ
Super Foot Διορθωτικό Καλτσάκι Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου (Κότσι) Small, 2τμχ

Super Foot
Διορθωτικό Καλτσάκι Βλαισού Μεγάλου Δακτύλου (κότσι) S

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Δημιουργώντας ένα φράγμα ανάμεσα στο βλαισό μεγάλο δάκτυλο (κότσι) και στην βασανιστική τριβή από το παπούτσι που απασχολεί κάθε πάσχοντα. Το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, έχει πάχος μόνο 0.4mm και συνεπώς είναι το μοναδικό προιόν που μπορεί να φορεθεί άνετα με κάθε παπούτσι. Ταυτόχρονα πετυχαίνει την ελαχιστοποίηση από την τριβή αλλά και το πρήξιμο που επέρχεται από την καθημερινή χρήση των παπουτσιών αλλά και από παπούτσια για ειδικές περιστάσεις.


ΙΣΙΩΝΕΙ - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΙ Με τον πιο απλό τρόπο ενδυναμώνει τον προσαγωγό του μεγάλου δακτύλου. Έτσι επιτυγχάνεται βελτίωση της βάδισης του πάσχοντα αλλά και της ισσοροπίας του. Η επιλογή μεγέθους ενδείκνυται να γίνεται βάσει του τρόπου χρήσης του σε συνδυασμό με τα ανάλογα υποδήματα. Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, διατίθεται - διαφορετικό για δεξί ή αριστερό πόδι - στα ακόλουθα μεγέθη:

Μικρό (35-36,5)
Μεσαίο (37-39,5)
Μεγάλο (40-43)
XL (43-46)

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ Αραιώνει και αναζωογονεί τα δάχτυλα των ποδιών μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά, απελευθερώνοντας την ενσωματωμένη ένταση που έχει δημιουργηθεί από πολύ στενά παπούτσια και που μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία κάλων. Χωρίς θεραπεία οι κάλοι μπορούν να επιφέρουν κράμπες, αλληλοκαλυπτόμενα δάχτυλα ποδιών ή σφυροδακτυλία. Φορώντας το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, Βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, ο πάσχοντας καταπολεμά την καθημερινή ζημιά των ποδιών του και νιώθει την ανακούφιση από την πρώτη στιγμή.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα διορθωτικά ασθενειών δακτύλων των ποδιών το Διορθωτικό καλτσάκι βελτίωσης, βλαισού μεγάλου δακτύλου από την Super Foot, είναι η πιο φυσική ενναλακτική λύση που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα και μέσα από τα παπούτσια αλλά και με παντόφλες, εύκολα και άνετα. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής του (με την στερέωσή του στην πτέρνα) επιτυγχάνει το απαλό τράβηγμα του μεγάλου δαχτύλου μακριά από τα άλλα δάκτυλα, με συνέπεια να βελτιωθεί η ισσοροπία αλλά και να επιτευχθεί μια πιο φυσική ευθυγράμμιση. Και όλα αυτά επιτυγχάνονται είτε πρόκειται για άτομα με πολύ ενεργητικό lifestyle είτε για άτομα που θέλουν να το φορέσουν την ώρα της χαλάρωσης και επιστροφής στην θαλπωρή του σπιτιού τους. Ενδείκνυται η αγορά δύο μεγεθών, ένα για να φοριέται μέσα από τα παπούτσια (πιο μικρό) και ένα για να φοριέται στο σπίτι (πιο μεγάλο) που θα επιτρέπει την πιο ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος στα δάχτυλα

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Super Foot
Barcodes 5214000754060
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.