La Roche Possay Lipikar Baume AP+M, 200ml
Μαλακτικό Βάλσαμο Αναπλήρωσης Λιπιδίων, Ερεθισμοί και Ξηρότητα
Κωδικός: 160144
Barcode: 3337875696579
Βάρος Συσκευασίας: 272gr
Εξαντλημένο
Μαλακτικό Βάλσαμο Αναπλήρωσης Λιπιδίων, Ερεθισμοί και Ξηρότητα
La Roche Possay Lipikar Baume AP+M, 200ml
La Roche Possay Lipikar Baume AP+M, 200ml

La Roche Possay Lipikar Baume AP+M
Μαλακτικό Βάλσαμο Αναπλήρωσης Λιπιδίων, Ερεθισμοί και Ξηρότητα

Το LIPIKAR Baume AP+M εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος. Καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και μειώνει τον κνησμό. Με την αποτελεσματικότητα του ενάντια στις υποτροπές, αραιώνουν οι εξάρσεις ξηρότητας. Θρέφει το δέρμα και επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό. Σύνθεση κατάλληλη για βρέφη, παιδιά, ενήλικες με πολύ ξηρό, δέρμα με τάση ατοπίας ή δέρμα με τάση αλλεργίας.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πολύ ξηρό δέρμα με ατοπικό έκζεμα και τάση για αλλεργία.
Βρέφη – Παιδιά - Ενήλικες

Καταπραΰνει το πολύ ξηρό δέρμα και ανακουφίζει την αίσθηση κνησμού αμέσως μετά την εφαρμογή. Αποτελεσματικό για την εξισορρόπηση και προστασία του φυσικού επιδερμιδικού φραγμού με αποτέλεσμα να αραιώνουν οι εξάρσεις έντονης ξηρότητας. Σύνθεση με μέγιστη ανοχή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ολόκληρη την οικογένεια, από βρέφη έως ηλικιωμένους, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αποτελεσματικότητα προϊόντος

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από 7 μελέτες σε ατοπικό δέρμα και δέρμα με τάση αλλεργίας.   82% των ασθενών που χρησιμοποιήσαν το LIPIKAR Baume AP+M για ένα μήνα δεν υποτροπίασαν vs 26% των ασθενών που χρησιμοποίησαν απλή φροντίδα*.
*Κλινική μελέτη σε 100 ασθενείς
Αποτελέσματα κλινικής μελέτης για χρήση ρουτίνας με καθαριστικό LIPIKAR Syndet AP+.
Ο κνησμός μειώθηκε κατά -41%
Η απώλεια ύπνου μειώθηκε κατά -42%
Η ποιότητα ζωής βελτιώθηκε κατά +69%
** Κλινική μελέτη σε 51 ασθενείς (ενήλικές και παιδιά) για 2 εβδομάδες με χρήση LIPIKAR Syndet AP+ και LIPIKAR BAUME AP+M

Υφή και εφαρμογή

Απορροφάται άμεσα ώστε να διευκολύνει την καθημερινή εφαρμογή. Μη λιπαρό, μη κολλώδες τελείωμα. Εφαρμόστε σε πρόσωπο και σώμα, μια φορά την ημέρα. Για ενισχυμένα αποτελέσματα, καθαρίστε το δέρμα με ένα απαλό καθαριστικό αναπλήρωσης λιπιδίων χωρίς σαπούνι όπως το LIPIKAR Syndet AP+ και εφαρμοστέ το LIPIKAR Stick AP+ κατά τη διάρκεια της ημέρας όσες φορές χρειάζεται για να καταπραΰνετε τη φαγούρα και την ξηρότητα.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.