Hapi End, 2caps
Κωδικός: 161962
Barcode: 5214001257010
Βάρος Συσκευασίας: 11gr
Εξαντλημένο
Hapi End, 2caps
Hapi End, 2caps

Hapi End
Φυτικό Ενισχυτικό Στύσης

To Hapi End είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην σεξουαλική τόνωση των ανδρών.

Το HAPI END είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας. Οφείλει την αποτελεσματικότητά του στην επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση των συστατικών του αλλά και στην καθαρότητά τους, κάτι που εξασφαλίζει άμεση δράση με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες και διάρκεια έως και 24 ώρες. Αποτελεί προϊόν αναλύσεων που οδήγησαν στον καλύτερο συνδυασμό φυτικών συστατικών. Η συστηματική χρήση του HAPI END ενισχύει τη στυτική λειτουργία εκατομμυρίων ανδρών, προσφέροντάς τους μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η καινοτόμος φόρμουλα του HAPI END είναι προϊόν έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας BELHORIZON ENTERPRISE LTD.

Δράση

  • Η καινοτόμος Formula του HAPI END με το συνδυασμό των φυτικών εκχυλισμάτων επιτυγχάνει την αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και προσφέρει αύξηση της μυϊκής μάζας ώστε να επιτευχθεί ιδανική στύση.
  • Επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική λειτουργία χωρίς να δημιουργεί απότομο σοκ στον οργανισμό και χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του χρήστη με αποτέλεσμα  μια απόλυτα ικανοποιητική στύση και αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.
  • Δρα απευθείας στα κέντρα διέγερσης του ανδρικού οργανισμού, βοηθά σταδιακά στην επαναφορά της ομαλής σεξουαλικής λειτουργίας.
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής HAPPY HUMAN
Barcodes 5214001257010
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.