My Elements Energy Extra 1000mg & Vitamin All, 2x20eff.tabs
Κωδικός: 162750
Barcode: 5200398503038
Βάρος Συσκευασίας: 248gr
Εξαντλημένο
My Elements Energy Extra 1000mg & Vitamin All, 2x20eff.tabs
My Elements Energy Extra 1000mg & Vitamin All, 2x20eff.tabs

My Elements Energy Extra 1000mg & Vitamin All

To Energy Extra της myelements περιέχει καφεϊνη σε συνδυασμό με ταυρίνη τα οποία χρησιμοποιούνται παραδοσιακά ως τονωτικά του οργανισμού. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας και οι διάφοροι ρόλοι που καλούμαστε να έχουμε, απαιτούν όχι μόνο να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση αλλά και να εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο πρωτοποριακός και αποτελεσματικός συνδυασμός συστατικών, που περιέχονται στο συμπλήρωμα διατροφής Energy της myelements:

  • Xαρίζει άμεση τόνωση και επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό
  • Προσφέρει αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της σωματικής & πνευματικής εγρήγορσης
  • Βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος

 

Το VitaminALL της mylements είναι μια πολυβιταμίνη προηγμένης φόρμουλας με 12 Βιταμίνες και 8 Μέταλλα,  που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα ενισχύει τα επίπεδα ευεξίας.
Επιπρόσθετα, τονώνει τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό, συμβάλλοντας στην πρόληψη των κρυολογήματων και χάρη στις βιταμίνες E & C που περιέχει βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Ακόμη, είναι εμπλουτισμένο με κουρκουμά, ένα στοιχείο που όπως και οι βιταμίνες Ε και C διαθέτουν αντιοξειδωτική δράση. Ο σίδηρος είναι δυσγλικός και το μαγνήσιο κιτρικό, μορφές τέτοιες ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη απορρόφησή τους.
Επιπλέον, το VitaminALL μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνει από τις τροφές και ειδικότερα τον βοηθά στην καλύτερη αξιοποίηση των υδατανθράκων.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.