Phillips Avent Χειροκίνητο Θήλαστρο με Μαξιλαράκι Μασάζ, 1τμχ
Κωδικός: 162923
Barcode: 8710103565840
Βάρος Συσκευασίας: 920gr
Εξαντλημένο
Phillips Avent Χειροκίνητο Θήλαστρο με Μαξιλαράκι Μασάζ, 1τμχ
Phillips Avent Χειροκίνητο Θήλαστρο με Μαξιλαράκι Μασάζ, 1τμχ

Phillips Avent Χειροκίνητο Θήλαστρο με Μαξιλαράκι Μασάζ

Ξεκούραστη θέση, χάρη στη μοναδική σχεδίαση Το θήλαστρο διαθέτει μοναδική σχεδίαση, ώστε το γάλα να ρέει απευθείας από το μαστό στο μπιμπερό, ακόμα και όταν κάθεστε ίσια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάθεστε πιο άνετα όταν χρησιμοποιείτε το θήλαστρο: δε χρειάζεται να σκύβετε προς τα εμπρός για να βεβαιωθείτε ότι όλο το γάλα θα καταλήξει στο μπιμπερό. Η άνετη και χαλαρή θέση κατά τη χρήση του θήλαστρου βοηθά το γάλα να ρέει πιο εύκολα.

Ένα μαλακό μαξιλαράκι μασάζ διεγείρει απαλά τη ροή του γάλακτος Το μαλακό μαξιλαράκι μασάζ διαθέτει μαλακή βελούδινη υφή που προσφέρει μια ζεστή αίσθηση στην επιδερμίδα, για άνετη και απαλή προσομοίωση της ροής του γάλακτος. Το μαξιλαράκι με τα πέταλα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μιμείται απαλά την κίνηση που κάνει το μωρό σας όταν θηλάζει, διεγείροντας έτσι τη ροή του γάλακτος.

Μικρή και ελαφριά σχεδίασηΜικρή και ελαφριά σχεδίαση. Το θήλαστρο είναι τόσο μικρό και ελαφρύ, που αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα, για διακριτική χρήση κατά τις μετακινήσεις σας.

Πανέξυπνος σχεδιασμός με λίγα μέρη Λίγα μέρη και έξυπνη σχεδίαση. Εύκολη εξαγωγή γάλακτος για το μωρό σας, οποιαδήποτε στιγμή

Περιλαμβάνει το μπιμπερό και τη θηλή Natural, που προσφέρουν φυσικό κράτημα Η φαρδιά θηλή σε σχήμα που μοιάζει με του γυναικείου στήθους επιτρέπει στο μωρό να πιάσει φυσικά τη θηλή, όπως συμβαίνει στο θηλασμό, ενώ διευκολύνει το συνδυασμό θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής PHILIPS AVENT
Barcodes 8710103565840
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.