Neoderm Active, 1lt
Πολυαλκοολούχο Αντισηπτικό Χεριών
Κωδικός: 163336
Barcode: 5213003080374
Βάρος Συσκευασίας: 1128gr
Εξαντλημένο
Πολυαλκοολούχο Αντισηπτικό Χεριών
Neoderm Active, 1lt
Neoderm Active, 1lt Neoderm Active, 1lt

Neoderm Active 1000ml

Το Νο1 φαρμακευτικό χειρουργικό αντισηπτικό Chiro Des τώρα διαθέσιμο και εκτος νοσοκομειων, σε νέα συσκευασία με ίδια συνθεση.

Πολυαλκοολούχο αντισηπτικό χεριών

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Υγιεινή και χειρουργική αντισηψία χεριών χωρίς τη χρήση νερού.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το neoderm active είναι ένα πολυαλκοολούχο δερματικό διάλυμα με άδεια Ε.Ο.Φ. που προορίζεται για τοπική εφαρμογή στα χέρια χωρίς την προσθήκη νερού. Η συνολική περιεκτικότητα σε αλκοόλες είναι 77,4%. Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την φροντίδα του δέρματος (λανολίνη, γλυκερόλη και βουτανοδιόλη). Το neoderm active δεν περιέχει χρώμα ή άλλες χρωστικές ουσίες, έχει διακριτικό άρωμα και άριστη συμβατότητα με το δέρμα. Μετά την δράση του, τα ενεργά συστατικά που διαθέτει εξατμίζονται πλήρως ενώ τα φυσικά περιποιητικά συστατικά ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Η Προπανόλη-2 και Προπανόλη-1 που περιέχει το προϊόν σε ποσοστό 63,14% και 14,3% αντίστοιχα, έχουν ταχεία μικροβιοκτόνο δράση σε ευρύ φάσμα μικροβίων. Με την χρήση του προϊόντος επιτυγχάνεται αποτελεσματική και τεκμηριωμένη καταστροφή Gram+, Gram- βακτηρίων, μυκήτων, ιών καθώς και του μυκοβακτηριδίου της φυματίωσης.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Για υγιεινή αντισηψία χεριών μια επαρκής ποσότητα του neoderm active πρέπει να επαλειφθεί αδιάλυτη στα χέρια έτσι ώστε να κρατηθεί όλη η παλάμη υγρή για 30”, συμπεριλαμβανομένων και των προβληματικών περιοχών (κοιλότητες νυχιών, μεσοδακτύλια διαστήματα). 

Για χειρουργική αντισηψία χεριών, το neoderm active πρέπει να επαλειφθεί αδιάλυτο στα χέρια, διατηρώντας ολόκληρη την παλάμη υγρή για 1,5 λεπτά συμπεριλαμβανομένων και των προβληματικών περιοχών (κοιλότητες νυχιών, μεσοδακτύλια διαστήματα).

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. ως βιοκτόνο προϊόν ΤΠ1.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 1000 ml (κωδ. 289902). Xαρτοσυσκευασία 10x1000ml.

Διατίθενται ξεχωριστά δοσομετρικά βοηθήματα, αντλίες ψεκασμού, διανομείς τοίχου, βάσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Βλέπε Οδηγίες Χρήσης. Χρόνος δράσης:  Για υγιεινή αντισηψία – 30 δευτερόλεπτα, για χειρουργική αντισηψία – 1½ λεπτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ neoderm active 1000ml

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής P.Cosmidis
Barcodes 5213003080374
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.