Lamberts Vegan Iron Complex, 120tabs
Σίδηρος
Κωδικός: 163756
Barcode: 5055148412760
Βάρος Συσκευασίας: 182gr
Εξαντλημένο
Lamberts Vegan Iron Complex, 120tabs
Lamberts Vegan Iron Complex, 120tabs

Lamberts Vegan Iron Complex

Mια ιδανική φόρμουλα σιδήρου και Β12 για χορτοφάγους

Αποτελεί μια ιδανική φόρμουλα σιδήρου και Β12 για χορτοφάγους, καθώς εκτός από σίδηρο και Β12 παρέχει και πολύ υψηλά επίπεδα λυσίνης (αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στο κρέας και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου). Ως εκ τούτου άτομα που δεν τρώνε κρέας εκτός από το γεγονός ότι δεν λαμβάνουν σίδηρο που απορροφάται επαρκώς (ο σίδηρος των φυτών είναι μη αιμικός και δεν απορροφάται καλά) , δεν λαμβάνουν ούτε λυσίνη.

Επιπροσθέτως ο σίδηρος είναι σε μορφή Δισγλυκινικού σιδήρου. Η μορφή αυτή (μαζί με τον κιτρικό σίδηρο) είναι πολύ ήπια για το στομάχι και το έντερο (δεν προκαλεί γαστρεντερικές διαταραχές).

Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP)

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 3976/15.01.2020. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά 2 ταμπλέτες
Βιταμίνη Β12 250μg
Σίδηρος 20mg
Υδροχλωρική L-Λυσίνη 1250mg
η οποία παρέχει: L-Λυσίνη 1000mg

Ταμπλετοποίηση με: Υδροχλωρική L-Λυσίνη, Διϋδρικό Φωσφορικό Διασβέστιο, Κυτταρίνη, Σίδηρος (Δισγλυκινικός σίδηρος) Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο), Επικάλυψη Ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη, Γλυκερίνη), Βιταμίνη Β12 (Μεθυλοκοβαλαμίνη).

Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans.

 

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα ή σύμφωνα με την σύσταση του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία.

 

Προφυλάξεις: Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, και η υπέρβαση της δοσολογίας μπορεί να είναι επιζήμια για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε το σε σημείο που δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Lamberts
Barcodes 5055148412760
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.