Phyto Phytoprogenium Shampoo, 250ml
Εξαιρετικά Aπαλό Σαμπουάν Καθημερινής Χρήσης
Κωδικός: 164483
Barcode: 3338221003751
Βάρος Συσκευασίας: 330gr
Εξαντλημένο
Εξαιρετικά Aπαλό Σαμπουάν Καθημερινής Χρήσης
Phyto Phytoprogenium Shampoo, 250ml
Phyto Phytoprogenium Shampoo, 250ml

Phyto Phytoprogenium Shampoο

Με φόρμουλα εμπνευσμένη από την ευφυία των φυτών, είναι η εξαιρετικά απαλή σειρά φροντίδας, για τη διατήρηση της ισορροπίας του τριχωτού και την ενίσχυση όλων των τύπων μαλλιών.
Αυτό το απαλό σαμπουάν με τα "έξυπνα" πρεβιοτικά, προστατεύει και διατηρεί την ισορροπία του τριχωτού καθημερινά. Εμπλουτισμένο με μαλακτικό γάλα από Βρώμη, παρέχει τη μέγιστη προστασία και απαλότητα στα μαλλιά.

Μέρα με τη μέρα, το τριχωτό είναι πιο ισορροπημένο και προστατευμένο, τα μαλλιά είναι πιο όμορφα και λαμπερά.

ΧΡΗΣΗ

  1. Σε βρεγμένα μαλλιά, εφαρμόζετε το σαμπουάν και κάνετε απαλό μασάζ στο τριχωτό και τα μαλλιά.
  2. Επαναλάβετε το λούσιμο για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών.

Φυσική λεπτόρρευστη σύνθεση: Προσοχή στην ποσότητα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σύμπλεγμα Πρεβιοτικών: Επειδή τα υγιή και όμορφα μαλλιά προϋποθέτουν ένα καλά ισορροπημένο τριχωτό, τα Εργαστήρια Phytosolba δημιούργησαν το πρώτο τους σαμπουάν για καθημερινή χρήση με Πρεβιοτικά. Αυτή η "έξυπνη" σύνθεση διατηρεί την αυτοάμυνα του τριχωτού, με την ενίσχυση της παρουσίας ευεργετικών μικροοργανισμών, εις βάρος των παθογόνων μικροοργανισμών.

Γάλα Βρώμης: Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες και λιπίδια ενυδάτωσης, το γάλα Βρώμης προσφέρει εξαιρετική απαλότητα και ξεμπλέκει άμεσα τα μαλλιά.

Εκχύλισμα Μολόχας: Γνωστή για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες, η Μολόχα είναι ένα ισχυρό μέσο ενυδάτωσης. Μέσω του υψηλού περιεχομένου σε βλενώδεις ουσίες, μαλακώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.

Τόσο απαλό και ισορροπημένο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα! Ενισχύει το φυσικό σύστημα άμυνας του τριχωτού της κεφαλής. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο προστατεύεται η τρίχα, οδηγώντας σε όμορφα αλλά και υγιή μαλλιά.

Εμπλουτισμένο με το δραστικό συστατικό Progenium, η φόρμουλα δρα έξυπνα στο οικοσύστημα του τριχωτού της κεφαλής διατηρώντας τα ευεργετικά βακτήρια μειώνοντας ταυτόχρονα την παρουσία επιβλαβών ουσιών και βακτηρίων. Τα μαλακτικά και αντιοξειδωτικά μέσα καθαρισμού το καθιστούν ένα εξαιρετικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση.

Προϊόν χωρίς: Σιλικόνη και Paraben.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Phyto
Barcodes 3338221003751
Προϊοντική Σειρά Phytoprogenium
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.