Solgar Ester-C Immune Complex Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος, 60softgels
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μείωση της κούρασης, απορρόφηση του σιδήρου.
Κωδικός: 165148
Barcode: 033984007437
Βάρος Συσκευασίας: 341gr
Εξαντλημένο
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μείωση της κούρασης, απορρόφηση του σιδήρου.
Solgar Ester-C Immune Complex Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος, 60softgels
Solgar Ester-C Immune Complex Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος, 60softgels Solgar Ester-C Immune Complex Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος, 60softgels

Solgar Ester-C Immune Complex

Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C για την Καλή Υγεία του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Το Ester-C® Plus Immune Complex της SOLGAR διαθέτει επιστημονικά μελετημένα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η φόρμουλα παρέχει στον οργανισμό βιταμίνες A, B6, B12, C και D3, καθώς και φυλλικό οξύ και ψευδάργυρο. Επίσης παρέχει συστατικά βοτάνων όπως ο σαμπούκος, η εχινάκεια και ο αστράγαλος.

Η Ester-C® παρέχει μια εκτενώς ερευνημένη, μη όξινη βιταμίνη C που είναι απαλή στο στομάχι. Μόλις ληφθεί, διατηρείται στα λευκά αιμοσφαίρια για έως και είκοσι τέσσερις ώρες - δηλαδή διπλάσιο χρόνο από την απλή βιταμίνη C.

Το Ester-C® Plus Immune Complex της SOLGAR παρέχει καθημερινή και διαρκή υποστήριξη του ανοσοποιητικού με 1000 mg της Ester-C®, ενώ έχει αποδειχθεί ότι παραμένει στα ανοσοποιητικά κύτταρα για έως και 24 ώρες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ανά μία (1) μαλακή κάψουλα παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Βιταμίνη C (ως Ester-C®, L-ασκορβικό ασβέστιο)

500 mg

625

Μαγνήσιο (ως οξείδιο)

12.5 mg

3

Ψευδάργυρος (ως οξείδιο)

7.5 mg

75

Καρπός elderberry (Sambucus nigra)

8.5 mg

Echinacea (Echinacea purpurea) (υπέργεια)

8.5 mg

Παντοθενικό Οξύ (ως d-Παντοθενικό Ασβέστιο)

5 mg

83

Φολικό Οξύ

200 μg

100

Βιοτίνη (ως d Βιοτίνη)

150 μg

300

Βιταμίνη Β6 (ως πυριδοξίνη HCl)

1 mg

71

Βιταμίνη Α (1248.75 IU, ως παλμιτικό ρετινύλιο)

375 μg

47

Βιταμίνη Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη)

3 μg

120

Βιταμίνη D3 (300 IU, ως χοληκαλσιφερόλη)

7.5 μg

150

Λάδι από φλοιό ρυζιού (Oriza sativa); Ζελατίνη (από βοδινό κρέας), Φυτική γλυκερίνη, Χαρούπι, Καραμέλα; Κίτρινη κηρήθρα; Λεκιθίνη ηλίανθου

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.