Labo Hair Loss 5 Patents Woman Anti Hair Loss, 14vials X 3.5ml
Κωδικός: 165577
Barcode: 8051417611206
Βάρος Συσκευασίας: 273gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
21,42 €
Labo Hair Loss 5 Patents Woman Anti Hair Loss, 14vials X 3.5ml
Labo Hair Loss 5 Patents Woman Anti Hair Loss, 14vials X 3.5ml

Labo Hair Loss 5 Patents Woman 14 Φιαλίδια

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΜΕ 5 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

Η Labo 5 Patents Kατά της Tριχόπτωσης είναι μια δερμο-καλλυντική αγωγή σε φιαλίδια για τοπική χρήση, που καταπολεμά αποτελεσματικά την τριχόπτωση, αντιμετωπίζοντας τα διάφορα αίτια και ενισχύοντας τη στήριξη του στελέχους της τρίχας στο τριχωτό. Η αποκλειστική της σύνθεση συνδυάζει σε ένα σκεύασμα 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με τη διαδερμική τεχνολογία, αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών της Labo πάνω στη φυσιολογία  των μαλλιών και το σύστημα των τριχοθυλακίων. Προτείνεται για τη ξαφνική, την αρχική και τη χρόνια τριχόπτωση, η οποία συνδέεται με φυσιολογικά, μη παθολογικά αίτια.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

In vivo κλινική μελέτη κατά της τριχόπτωσης με αποτελεσματικότητα από τον 1ο μήνα εφαρμογής. Ex vivo κλινική μελέτη απορρόφησης μέσω Franz Cell σε όλα τα δραστικά μόρια που περιέχονται στα σύμπλοκα και έχουν κατοχυρωθεί με διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Πιο συγκεκριμένα η σύνθεση περιέχει 5 πατενταρισμένα σύμπλοκα δραστικών συστατικών:

1.         Σύμπλοκο Κατά της Τριχόπτωσης: ασκεί ενισχυτική δράση στα έλυτρα των τριχοθυλακίων και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης αποκόλλησης του στελέχους της τρίχας.

2.         Σύμπλοκο Αντιγήρανσης Στελέχους και Δέρματος του Τριχωτού: βοηθά στην αντιμετώπιση των αιτιών της γήρανσης του συστήματος των τριχών, παρατείνοντας τη λειτουργικότητα των τριχοθυλακίων.

3.         Σύμπλοκο Προστασίας  του Τριχωτού και των Βλαστοκυττάρων Τριχοθυλακίων βοηθά στη διατήρηση των αποθεματικών κυττάρων του τριχωτού σε καλή κατάσταση, το οποίο είναι θεμελιώδες για την καλή λειτουργία των τριχοθυλακίων.

4.         Σύμπλοκο για τις Νησίδες Τριχοθυλακίων: προάγει τη θρέψη των νησίδων τριχοθυλακίων (συστήματα πολλαπλών τριχοθυλακίων) μειώνοντας την τριχόπτωση.

5.         Διαδερμική Τεχνολογία: χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση που βασίζεται σε 3 ενισχυτές απορρόφησης και στα χαμηλού μοριακού βάρους συστατικά, ενισχύεται η απορρόφηση διαμέσου των μεγάλου πάχους στοιβάδων του δέρματος του τριχωτού, ενισχύοντας τη δράση κατά της τριχόπτωσης.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Labo Cosmophar
Barcodes 8051417611206
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.