Terranova Vitamin K2 100μg Complex, 50caps
Βιταμίνη Κ2, ως μενακινόνη (ΜΚ-7) σε πατενταρισμένη μορφή από ρεβίθι (MenaQ7®) αποτελεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης Κ.
Κωδικός: 165626
Barcode: 5060203790554
Βάρος Συσκευασίας: 159gr
Εξαντλημένο
Βιταμίνη Κ2, ως μενακινόνη (ΜΚ-7) σε πατενταρισμένη μορφή από ρεβίθι (MenaQ7®) αποτελεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης Κ.
Terranova Vitamin K2 100μg Complex, 50caps
Terranova Vitamin K2 100μg Complex, 50caps

Terranova Vitamin K2 100μg Complex

Φυτικής προέλευσης βιταμίνη Κ2

Συμβάλλει:

  • Στην φυσιολογική λειτουργία της οστεοκαλσίνης, μιας πρωτεΐνης απαραίτητης για την φυσιολογική δόμηση των οστών
  • Στην πρόληψη της βλαπτικής συσσώρευσης του ασβεστίου στα τοιχώματα των αγγείων, των χόνδρων αλλά και των ματιών
  • Σε δυνατά οστά αλλά και υγιές καρδιαγγειακό σύστημα.

Η Βιταμίνη Κ2, ως μενακινόνη (ΜΚ-7) σε πατενταρισμένη μορφή από ρεβίθι (MenaQ7®) αποτελεί την πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης Κ. Ο συνδυασμός με λάχανο kale, σπανάκι αλλά και μέσης αλύσου τριγλυκερίδια ενισχύει το ρόλο της στον οργανισμό. 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Aναλυτική περιγραφή:
Για ποιονΓυναίκα, Άνδρας, VeganΚατηγορίαΒιταμίνες – Μέταλλα – Ιχνοστοιχεία, Καρδιαγγειακό ΣύστημαΣυστατικάΚόλιανδρος, Λαχανίδα, Μέσης αλύσου τριγλυκερίδια,
Φύλλα μαϊντανού, Φύλλα σπανάκι , Βιταμίνη Κ2Μορφή50 κάψουλες φυτικής προέλευσηςTρόπος λήψης1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό

  • Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
  • Κατάλληλο για vegetarians και vegans
  • 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
  • Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
  • Το προϊόν δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA
  • Το προϊόν είναι ενισχυμένο με ένα ειδικό μείγμα υπερτροφών το οποίο ονομάζεται Magnifood και βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων

ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ TERRANOVA VITAMIN K2 100ΜG COMPLEX ΠΑΡΕΧΕΙ:

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD)375mgKale Leaf [Brassica oleracea var acephala]-fresh freeze dried-ORGANIC150mgParsley [Petroselinum crispum]-fresh freeze dried-ORGANIC100mgSpinach Leaf [Spinacia oleracea]-fresh freeze dried-ORGANIC100mgCoriander Leaf [Coriandrum sativum]-fresh freeze dried-ORGANIC50mgMCT Powder (Vegan Medium Chain Triglycerides)50mgVitamin K2 (as *MenaQ7® – from chickpeas)100μg

*MenaQ7® is a registered trademark of NattoPharma, Norway

  • Κόλιανδρος: Πέραν της μεγάλης του περιεκτικότητας σε χλωροφύλλη, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο κόλιανδρος μπορεί να ενισχύσει την αποτοξινωτική δράση και τη φυσική ικανότητα του σώματος να αποβάλει τα βαρέα μέταλλα.
  • Λαχανίδα: Η λαχανίδα ή αλλιώς λάχανο κέιλ αποτελεί καλή πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι τα καροτενοειδή και τα πλούσια σε θείο σουλφοραφάνη και ινδόλη-3-καρβινόλη.
  • Μέσης αλύσου τριγλυκερίδια: Τα μέσης αλυσου τριγλυκερίδια είναι λιπίδια που λαμβάνουμε από την τροφή και φαίνεται ότι είναι πιο εύκολα απορροφήσιμα σε σύγκριση με τα μεγάλης αλύσου τριγλυκερίδια και δίνονται σε περιπτώσεις δυσαπορρόφησης του εντέρου.
  • Φύλλα μαϊντανού: Τα φύλλα μαϊντανού προάγουν την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ειδικότερα στην απιγενίνη, που βοηθά σημαντικά στην υγεία του προστάτη.
  • Λιγότερα Φύλλα σπανάκι: Το σπανάκι είναι ένα λαχανικό, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί πηγή σιδήρου, σεληνίου, ψευδάργυρου αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β και C.
  • Βιταμίνη Κ2: Η Κ2 ή αλλιώς μενακινόνη αποτελεί μια πολύ καλά απορροφήσιμη μορφή της βιταμίνης Κ. Η δράση της στον οργανισμό εντοπίζεται στην πήξη του αίματος αλλά και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Μορφή: 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης

*Aπαιτείται η σύμφωνη γνώμη γιατρού για συγχορήγηση με αντιπηκτικά, όπως η βαρφαρίνη, και σε διαταραχές πήξης αίματος

Αριθμ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 136840/13.11.2019

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.