Terranova Alpha Lipoic Acid 300mg Complex, 50caps
Ισχυρό αντιοξειδωτικό, σε συνδυασμό με ολόκληρες υπερτροφές για την προστασία των εγκεφαλικών λειτουργιών, του καρδιαγγειακού συστήματος και του μεταβολισμού σακχάρου του αίματος.
Κωδικός: 165630
Barcode: 5060203793999
Βάρος Συσκευασίας: 170gr
Εξαντλημένο
Ισχυρό αντιοξειδωτικό, σε συνδυασμό με ολόκληρες υπερτροφές για την προστασία των εγκεφαλικών λειτουργιών, του καρδιαγγειακού συστήματος και του μεταβολισμού σακχάρου του αίματος.
Terranova Alpha Lipoic Acid 300mg Complex, 50caps
Terranova Alpha Lipoic Acid 300mg Complex, 50caps

Terranova Alpha Lipoic Acid 300mg Complex Α-λιποϊκό οξύ

Προστασία των εγκεφαλικών λειτουργιών, του καρδιαγγειακού συστήματος και του μεταβολισμού σακχάρου του αίματος.

Συμβάλλει

  • Στην προστασία των εγκεφαλικών λειτουργιών,
  • Στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Στον μεταβολισμό του σακχάρου του αίματος.

100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. ιδανικό για vegetarians και vegans.

*Να μη λαμβάνεται με αντιδιαβητική αγωγή, εκτός αν παρακολουθείται αυστηρά από ιατρό.

Aναλυτική περιγραφή
Για ποιον: Γυναίκα, Άνδρας, Vegan

Κατηγορία: Καρδιαγγειακό Σύστημα, Αντιοξειδωτικά- Αντιγήρανση

Συστατικά: Α- Λιποϊκό οξύ, Matcha Πράσινο τσάι , Αραβινογαλακτάνες πεύκου,Κολοκυθόσπορος, Καρπός ιπποφαούς, Φύλλα ιπποφαούς, Πίτουρο ρυζιού, Ρίζα κουρκουμά

Μορφή: 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης

ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ TERRANOVA ALPHA LIPOIC ACID 300MG COMPLEX ΠΑΡΕΧΕΙ:

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ (MAGNIFOOD) 375mg

Stabilized Rice Bran 150mg

Turmeric Root [Curcuma Longa] 50mg

Matcha Green Tea Ceremonial Grade AAA [Camellia sinensis] 50mg

Sea Buckthorn Berry/Leaf [Hippophae rhamnoides] 50mg

Rose Hips [Rosa Canina] 50mg

Pumpkin Seed [Cucurbita Pepo] 25mg

ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ

Alpha Lipoic Acid 300mg

Larch Tree Arabinogalactan 5.5mg

Α- Λιποϊκό οξύ: Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για το μεταβολισμό των υδατανθράκων και την παραγωγή ενέργειας.
Matcha Πράσινο τσάι: Είναι ένα ειδικής καλλιέργειας πράσινο τσάι, που φύεται στην Ασία και καλλιεργείται για 3 εβδομάδες υπό σκιά. Είναι πλούσιο σε επιγαλλοκατεχίνες και θειανίνη, γι' αυτό και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι συμβάλλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού ενώ παράλληλα βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης καθώς και της διάθεσης.
Αραβινογαλακτάνες πεύκου: Είναι μια μορφή αμύλου, που υπάρχει κυρίως στα κωνοφόρα δένδρα, όπως το πεύκο. Ουσιαστικά, είναι διαλυτές ινές που τρέφουν τα βακτήρια του εντέρου.
Κολοκυθόσπορος: Οι σπόροι κολοκύθας είναι μία από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές ψευδαργύρου, ενός σημαντικού θρεπτικού στοιχείου για τα οστά και την ενίσχυση του ανοσποιητικού, καθώς και μαγνησίου και βιταμίνης Κ.
Καρπός ιπποφαούς: Ο καρπός ιπποφαούς είναι μία από τις πιο πλούσιες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών θρεπτικών στοιχείων, όπως βιταμινών C και Ε, καθώς και φλαβονοειδών, καροτενοειδών (συμπεριλαμβανομένου του λυκοπενίου, της ζεαξανθίνης και του β-καροτενίου) και συνενζύμου Q10 (CoQ10).
Φύλλα ιπποφαούς: Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και ανιτοξειδωτικά.
Πίτουρο ρυζιού: Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.
Ρίζα κουρκουμά: Οι φυσικές ενώσεις κουρκουμινοειδών της ρίζας του κουρκουμά αποτελούν μία από τις ισχυρότερες πηγές καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών.

  • Το προϊόν παρασκευάζεται στην Αγγλία σε πιστοποιημένη με ISO 9001 και G.M.P. (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα.
  • Κατάλληλο για vegetarians και vegans
  • 100% φυσικό χωρίς πρόσθετα
  • Τα βότανα/φυτά έχουν αποξηρανθεί με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης (fresh freeze dried), η οποία σύμφωνα με μελέτες διατηρεί σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη τη δραστικότητα, τη βιοχημική δομή και την ενζυματική τους δραστηριότητα.
  • Δεν περιέχει κάποιο συστατικό απαγορευμένο από την WADA

Το προϊόν είναι ενισχυμένο με ένα ειδικό μείγμα υπερτροφών το οποίο ονομάζεται Magnifood και βοηθά να δημιουργηθεί στο σώμα μας το κατάλληλο βιοχημικό περιβάλλον ώστε να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση και άρα τη δράση και την αποτελεσματικότητα των βιταμινών και των μετάλλων

Μορφή: 50 κάψουλες φυτικής προέλευσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Terranova
Barcodes 5060203793999
Προϊοντική Σειρά Αντιοξειδωτικά
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.