Lierac Premium Xmas Set με La Cure Anti-Aging Απόλυτη Αντιγήρανση, 30ml & Creme Πλούσια Κρέμα για Ξηρές Επιδερμίδες, 30ml & The Sublimating Gold Mask, 20ml
Ένα ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο σετ περιποίησης Lierac Premium με εντατική θεραπεία ομορφιάς, πλούσια κρέμα και χρυσή μάσκα κατά της αντιγήρανσης.
Κωδικός: 166121
Barcode: 3508240015220
Βάρος Συσκευασίας: 659gr
Εξαντλημένο
Ένα ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο σετ περιποίησης Lierac Premium με εντατική θεραπεία ομορφιάς, πλούσια κρέμα και χρυσή μάσκα κατά της αντιγήρανσης.
Lierac Premium Xmas Set με La Cure Anti-Aging Απόλυτη Αντιγήρανση, 30ml & Creme Πλούσια Κρέμα για Ξηρές Επιδερμίδες, 30ml & The Sublimating Gold Mask, 20ml
Lierac Premium Xmas Set με La Cure Anti-Aging Απόλυτη Αντιγήρανση, 30ml & Creme Πλούσια Κρέμα για Ξηρές Επιδερμίδες, 30ml & The Sublimating Gold Mask, 20ml

Lierac Premium Christmas Set

Απόλυτη Αντιγήρανση Αγωγή Νεότητας

Μια μια εντατική θεραπεία ομορφιάς που συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard για να δημιουργηθεί μία πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες, που έχουν αποτέλεσμα αποκατάστασης και έναν απροσδόκητο χείμαρρο αισθήσεων, όπου η φρεσκάδα οδηγεί στην άνεση. Το ιδιαίτερο άρωμα απελευθερώνει νότες γιασεμιού, ίριδας και musk. Η επιδερμίδα αποκτά αίσθηση άνεσης και ανανεώνεται άμεσα, ενώ φαίνεται πιο λεία και ξεκούραστη.

Ένα καινοτόμο και υψηλής απόδοσης δίδυμο ενεργών συστατικών συνδυάζεται με τα βασικά ενεργά συστατικά της σειράς Premium προκειμένου να επιτευχθεί η πιο ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, πριν από την κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιείτε συνήθως.
Αγωγή 28 ημερών, 1 με 3 φορές τον χρόνο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εξαπεπτίδιο FX – εντατική αναγέννηση: αναπαράγει τη δράση της FOXO (πρωτεΐνη της αθανασίας). Αποκαθιστά τη βέλτιση λειτουργία των βλαστοκυττάρων προκειμένου να επανενεργοποιηθεί η αναγέννηση στην επιδερμίδα και στο χόριο = περισσότερα νεαρά κύτταρα.

Τεχνολογία GDF-11 – εντατική αναγέννηση: ενεργοποίηση της σύνθεσης της GDF-11 (πρωτεΐνη της νεότητας). Αναζωογονεί τα γερασμένα κύτταρα για να τους δώσει τα χαρακτηριστικά των νεαρών κυττάρων και επαναφέρει την ικανότητά τους να επανορθώνονται = λιγότερα γερασμένα κύτταρα.

Συμπληρωματικά ενεργά συστατικά:

  • Αναζωογονητική νιασιναμίδη (ενίσχυση ενέργειας)

  • Αντιοξειδωτικά μαύρα λουλούδια

  • Αντιγηραντικό σύμπλοκο hyalu-3

Πλούσια Κρέμα για Ξηρές Επιδερμίδες

Η πλούσια κρέμα είναι ένα συμπύκνωμα από ενεργά συστατικά [Εξαπεπτίδιο-FX, σύμπλοκο Hyalu-3, εκχύλισμα μαύρων λουλουδιών] το οποίο αναπαράγει τη δράση της πρωτεΐνης Foxo, η μοναδική η οποία είναι ικανή να ενισχύσει την αναγέννηση των ιστών για απόλυτο αποτέλεσμα αντιγήρανσης.

Με σκοπό να προσφέρει την απόλυτη περιποίηση αντιγήρανσης, η σειρά Premium έχει εμπνευστεί από την αναγεννητική ιατρική, μία επιστημονική τεχνική η οποία ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων ώστε να επιτρέψει στους ιστούς να αναδομηθούν.

?ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε το πρωί και το βράδυ σε όλο το πρόσωπο, μετά το Premium la cure ή μετά τον Premium ορό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εξαπεπτίδιο FX – εντατική αναζωογόνηση
«Μιμείται» την δράση της FOXO (η πρωτεΐνη της «αθανασίας», ο «πύργος ελέγχου» των βλαστοκυτάρων )
Επαναφέρει τη βέλτιστη λειτουργία των βλαστοκυττάρων ώστε να ενισχύσει την αναγέννηση στην επιδερμίδα και στο χόριο = περισσότερα νέα κύτταρα.

Σύμπλοκο HYALU-3
Ενισχυμένη αντιγηραντική δράση: ενισχύει την συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος και στις τρεις στιβάδες του δέρματος.

Εκχύλισμα μαύρων λουλουδιών
Αντιοξειδωτική μαύρη ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο Baccara, μαύρη παπαρούνα

Σύμπλοκο θρέψης
Βούτυρο καριτέ + γλυκερίνη + φυτικά έλαια

Χρυσή Μάσκα Απόλυτης Αντιγήρανσης

Μεταμόρφωση της επιδερμίδας σε μόλις 15 λεπτά με την χρυσή μάσκα απόλυτης αντιγήρανσης.

  • Φωτίζει, αναπλάθει, λειαίνει κι ενυδατώνει

  • Πολυστρωματική δομή που συνδυάζει μια απαλή στρώση βισκόζης με ένα αδιαπέραστο φύλλο αλουμινίου.

Έτσι, η επιδερμίδα παραμένει συνεχώς σε επαφή με τα ενεργά συστατικά, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη απορρόφησή τους.

Στην καρδιά της σύνθεσης, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκχύλισμα τουλίπας(2) συνδυάζεται με Σύμπλοκο Hyalu-3, το εμβληματικό ενεργό συστατικό της LIERAC, για φωτεινή επιδερμίδα και αποκατάσταση της πυκνότητας. Η επιδερμίδα ανανεώνεται άμεσα και δείχνει πιο σφριγηλή, ενυδατωμένη, λεία και λαμπερή.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόζετε σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα. Αφήνετε για 15 με 20 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα και κάνετε κινήσεις μασάζ με το προϊόν που έχει απομείνει. Μην ξεχνάτε το λαιμό και το ντεκολτέ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua / Water / Eau. Pentylene Glycol. Glycerin. Benzyl Alcohol. Parfum / Fragrance. Ppg-26-Buteth-26. Xanthan Gum. Maltodextrin. Peg-40 Hydrogenated Castor Oil. Sucrose Palmitate. Sodium Hyaluronate. Sodium Phytate. Tocopheryl Acetate. Glyceryl Linoleate. Lactic Acid. Yeast Extract / Extrait De Levure. Tulipa Gesneriana Flower Extract. Phenoxyethanol. Citric Acid. Potassium Sorbate. Ethylhexylglycerin. 3934a.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.