Lamberts Artichoke 8250mg, 180tabs
Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Αγκινάρας
Κωδικός: 167370
Barcode: 5055148413385
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Συμπλήρωμα Διατροφής με Εκχύλισμα Αγκινάρας
Lamberts Artichoke 8250mg, 180tabs
Lamberts Artichoke 8250mg, 180tabs

Lamberts Artichoke 8250mg

Το Lamberts Artichoke 8250mg, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Η πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη αναφορά για την χρήση της αγκινάρας ως βότανο, ανέρχεται στον 4ο αιώνα π.Χ. Είναι γνωστό και ως Globe Artichoke και υπάγεται στην οικογένεια των φυτών Asteraceae στην οποία περιλαμβάνεται και το Milk Thistle (γαϊδουράγκαθο). Το φυτό αυτό διαθέτει μεγάλα άνθη πορφυρού και πράσινου χρώματος, ένα χαρακτηριστικό που το διαχωρίζει από το Jerusalem Artichoke, την βρώσιμη ποικιλία της φυτικής ρίζας.
Ιστορικές αναφορές σχετικά με την παραδοσιακή χρήση του βοτάνου, αφορούν στην βελτίωση της πέψης λιπαρών γευμάτων.
Τα δραστικά συστατικά της αγκινάρας ανευρίσκονται στα φύλλα του φυτού. Το πιο σημαντικό δραστικό συστατικό είναι η χημική ουσία cynarin. Το Artichoke της Lamberts αποτελεί ένα υψηλής περιεκτικότητας εκχύλισμα αγκινάρας, τιτλοδοτημένο με 5% cynarin ώστε να αποδίδει εγγυημένα 16mg cynarin ανά ταμπλέτα.

Τρόπος Χρήσης:

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα (μέγιστη δοσολογία : 6 ταμπλέτες/ ημερησίως) για τουλάχιστον 8 εβδομάδες. Κατόπιν, ως δόση συντήρησης, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα.

Σημείωση : Το εκχύλισμα Artichoke μπορεί να ληφθεί (2 ταμπλέτες) πριν από την κατανάλωση ενός λιπαρού γεύματος, για την ενίσχυση της πέψης.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.