Phyto Phytocolor Care Color Protecting, 400ml
Σαμπουάν για Διατήρηση Χρώματος για Βαμμένα Μαλλιά
Κωδικός: 167414
Barcode: 3338221004246
Βάρος Συσκευασίας: 523gr
Εξαντλημένο
Σαμπουάν για Διατήρηση Χρώματος για Βαμμένα Μαλλιά
Phyto Phytocolor Care Color Protecting, 400ml
Phyto Phytocolor Care Color Protecting, 400ml

Phyto Phytocolor Care Color Protecting

PHYTOCOLOR, η σειρά που προστατεύει το χρώμα και αναζωογονεί τη λάμψη σε βαμμένα μαλλιά και ανταύγειες.  Με ειδική σύνθεση για βαμμένα μαλλιά και ανταύγειες, το σαμπουάν PHYTOCOLOR καθαρίζει απαλά, για προστασία του χρώματος και αναζωογόνηση της λάμψης του.Τα μαλλιά είναι καθαρά και απαλά, το χρώμα προστατευμένο και αναζωογονημένο. Τα μαλλιά τυλίγονται με ένα απολαυστικό και εκλεπτυσμένο άρωμα. Το άρωμα ενός ηλιόλουστου απογεύματος στη Μεσόγειο.

Συστατικά
Τανίνες από tara και εκχύλισμα βλαστών ηλίανθου:Δίδυμο ενεργών συστατικών επιλεγμένο για την εξαιρετική προστατευτική δράση του.Ισχυρό αντιοξειδωτικό, περιορίζει την αλλοίωση των χρωστικών και εμποδίζει τα μόρια χαλκού που υπάρχουν σε κάποια νερά να προσκολλώνται στην τρίχα, προστατεύοντας το χρώμα από το ξεθώριασμα και το πρασίνισμα. 

 Εκχύλισμα ιβίσκου: Ο ιβίσκος είναι πλούσιος σε οργανικά οξέα. Το εκχύλισμά του εξουδετερώνει την αλκαλικότητα των βαφών και κλείνει απαλά τα λέπια της τρίχας για λαμπερά μαλλιά.Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βλεννώδεις ουσίες διαθέτει επίσης ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

INGREDIENTS: HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT. AQUA / WATER / EAU. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. COCAMIDOPROPYL BETAINE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. DISODIUM COCOAMPHODIACETATE. GLYCOL DISTEARATE. SODIUM CHLORIDE. POLYACRYLATE-33. PARFUM/FRAGRANCE. TRIETHANOLAMINE. POLYQYATERNIUM-22. CITRIC ACID. PHENOXYETHANOL. COCONUT ACID. TETRASODIUM EDTA. SODIUM BENZOATE. MAVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL. HYDROLYZED PEA PROTEIN, PROPANEDIOL. GLUCERYL CAPRYLATE. GLYCERYN UNDERCYLENATE. PHOSPHOLIPIDS. POTASSIUM SORBATE. SODIUM HYALURONATE. XANTHAN GUM. COUMARIN 385B.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Phyto
Barcodes 3338221004246
Προϊοντική Σειρά Phytocolor
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.