Roger & Gallet Feuille de The Wellbeing Fragrant Water Perfume, 30ml
Γυναικείο Άρωμα
Κωδικός: 167969
Barcode: 3701436907839
Βάρος Συσκευασίας: 159gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
15,10 €
Γυναικείο Άρωμα
Roger & Gallet Feuille de The Wellbeing Fragrant Water Perfume, 30ml
Roger & Gallet Feuille de The Wellbeing Fragrant Water Perfume, 30ml

Roger & Gallet Feuille de The Wellbeing Fragrant Water Perfume

Μια θερμή και αέρινη νότα Τσάι Κεϋλάνης ενισχυμένο από τη δροσιά του λεμονιού Καλαβρίας.

Όλα ξεκίνησαν με αυτό το αίσθημα άνεσης, αυτή τη ζεστασιά που εισβάλλει μέσα σου, ξεδιπλώνεται και σε ανακουφίζει από όλες τις εντάσεις. Το Feuille de The είναι ένας καπνιστός χυμός εσπεριδοειδών, που σε αγκαλιάζει, ένα αέρινο πέπλο με νότες μαύρου τσαγιού Κεϋλάνης, με την υπογραφή του Master Perfumer Alberto Morillas. Εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα μαύρου τσαγιού με καταπραϋντικές ιδιότητες, το ίχνος του ξυπνά την αρωματική φρεσκάδα του λεμονιού Καλαβρίας. Ξυλώδες, καπνιστό και εκλεπτυσμένο, το σανταλόξυλο ζεσταίνει τη σύνθεση σαν τρυφερό χάδι.Μια ξεχωριστή στιγμή που ανήκει μόνο σε εσάς.

Φυσικά χαλαρωτικό

Εμπνευσμένο από την αυθεντική σύνθεση του Eau de Cologne, το Feuille de The Eau Parfumee Bienfaissante είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα από μαύρο τσάι και χαλαρώνει και καταπραϋνει το σώμα και το πνεύμα.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Ένα αναζωογονητικό αεράκι, ένα ανακουφιστικό έγχυμα, ένας σκιερός υπνάκος, ένα ευφορικό ρόφημα ή μια γουλιά εμπλουτισμένη με βιταμίνες: η συλλογή Roger&Gallet Fragrant Wellbeing Water μας προσκαλεί να βιώσουμε το άρωμα διαφορετικά. Εμπλουτισμένη με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που υποβαθμίζονται από αρχι-αρωματοποιούς, κάθε δημιουργία διαθέτει αρετές που είναι φυσικά ευεργετικές για το σώμα και το πνεύμα.

Κατηγορίες Προϊόντος
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Roger & Gallet
Barcodes 3701436907839
Προϊοντική Σειρά Feuille de Figuier
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.