Aboca Lenodiar Pediatric, 12φακελάκια
Κωδικός: 157923
Barcode: 8032472012863
Βάρος Συσκευασίας: 284gr
Εξαντλημένο
Aboca Lenodiar Pediatric, 12φακελάκια
Aboca Lenodiar Pediatric, 12φακελάκια

Aboca Lenodiar Pediatric

Το Lenodiar Pediatric της Aboca αποτελεί 100% φυσικό προιόν ενδείκνυται για τη θεραπεία της διάρροιας που οφείλεται σε διάφορες αιτίες (ιογενής λοίμωξη, γριπώδης ασθένεια που χαρακτηρίζεται από διάρροια, λειτουργική διάρροια, ιατρογενής διάρροια που οφείλεται σε λήψη φαρμάκων, διάρροια των ταξιδιωτών).

Η σύνθεση του Aboca Lenodiar Pediatric περιέχει Actitan-F, ένα φυτικό μοριακό σύμπλοκο, καρπό της έρευνας Aboca που μειώνει τις διαρροϊκές κενώσεις και ομαλοποιεί τη σύσταση των κοπράνων, ευνοώντας μια ταχεία ισορροπία των εντερικών λειτουργιών.

Πιο συγκεκριμένα, Το Actitan-F αντιμετωπίζει τη φλεγμονή του εντερικού βλεννογόνου, που υφίσταται σε περίπτωση διάρροιας, χάρη σε δύο μηχανισμούς δράσης:

  • προστατευτική δράση, που επιτυγχάνεται μέσω του σχηματισμού μίας μεμβράνης με δράση φραγμού η οποία περιορίζει την επαφή με μικροοργανισμούς και παράγοντες ερεθισμού
  • αντιοξειδωτική δράση, που αντιμετωπίζει τον ερεθισμό του βλεννογόνου.
  • Χάρη στη συνέργεια των παραπάνω δράσεων, Aboca Lenodiar Pediatric ευνοεί την ταχεία αποκατάσταση της εντερικής λειτουργίας και την ισορροπία της βακτηριακής χλωρίδας.
  • Το Aboca Lenodiar Pediatric είναι κατάλληλο για παιδιά από την ηλικία του 1 έτους

Βασικά χαρακτηριστικά:

Το Aboca Lenodiar Pediatric ενεργεί σεβόμενο την φυσιολογία του εντέρου και χωρίς να προκαλεί δυσκοιλιότητα.
Δεν περιέχει γλουτένη.
Έχει ευχάριστη γεύση.

Συστατικά: Λειτουργικές ουσίες: Actitan-F, φυτικό μοριακό σύμπλοκο τανινών (από Αγριμόνιο, Ποτεντίλλη) και φλαβονοειδή (από Χαμομήλι). Τιτλοδοτημένο σε συνολικές τανίνες ? 7,8%, λυοφιλιωμένους χυμούς μύρτιλλου, μούρων, σαμπούκου, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου, φυσικό άρωμα και άρωμα λεμονιού, αιθέριο έλαιο λεμονιού, αραβικό κόμμι.

Οδηγίες χρήσης:

  • 1 φακελάκι Aboca Lenodiar Pediatric κάθε 3 ώρες μέχρι το πολύ 4 φακελάκια ανά ημέρα, ανάλογα με την ένταση της διαταραχής.
  • Διαλύστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σε 10ml νερό (περίπου 1 κουταλιά της σούπας).
  • Αν η διάρροια δε βελτιωθεί ή χειροτερέψει παρά τη θεραπευτική αγωγή, ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Aboca
Barcodes 8032472012863
Προϊοντική Σειρά Lenodiar
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.