Agan Metabolin 1 60vegicaps
Κωδικός: 156690
Barcode: 5060406350203
Βάρος Συσκευασίας: 91gr
Εξαντλημένο
Agan Metabolin 1 60vegicaps
Agan Metabolin 1 60vegicaps

METABOLIN -1 60 vegicaps

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση των διαταραχών του Μεταβολικού Συνδρόμου

Το Metabolin -1 είναι μια ισχυρή φυτική διατροφική φόρμουλα, που συνδυάζει τις πολυφαινόλες από Pomolive® (πατενταρισμένο εκχύλισμα Pyrus malus-μήλο και Olea europaea-ελιά) και Bergavit® (τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Citrus aurantium bergamia-περγαμόντο) με βιταμίνες Β12, Β6 και φολικό οξύ, συστατικά που συμβάλλουν θετικά στη διαχείριση των διαταραχών του Μεταβολικού Συνδρόμου (παχυσαρκία κεντρικού τύπου, υψηλά τριγλυκερίδια, χαμηλή HDL, υπέρταση, ινσουλινοαντίσταση) και προλαμβάνουν την εμφάνιση καρδιαγγειακής νόσου.

Το Metabolin -1:

Μειώνει τον λιπώδη ιστό. Μείωση σε ποσοστό 5-7% του αρχικού βάρους σε παχύσαρκους ενήλικες είναι ικανή για να βελτιώσει σημαντικά όλες τις παραμέτρους του μεταβολικού συνδρόμου

Έχει θετική επίδραση στη μείωση της περιφέρειας μέσης (κοιλιακή παχυσαρκία) που αποτελεί σημαντικό διαγνωστικό δείκτη καρδιαγγειακού κινδύνου

Μειώνει τον BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος)

Αυξάνει το ποσοστό της άλιπης μυϊκής μάζας

Αποτρέπει την εναπόθεση λίπους στα ηπατικά κύτταρα (λιπώδης διήθηση)

Βελτιώνει την αντίσταση των περιφερικών ιστών στην δράση της ινσουλίνης (ινσουλινοαντίσταση) και διατηρεί υγιή τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Επαναφέρει και διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα τα λιπίδια του αίματος (ολική χοληστερόλη, LDL και τριγλυκερίδια)

Ανεβάζει την τιμή της HDL

Απομακρύνει τον κίνδυνο εμφάνισης αθηροσκλήρωσης

Συμβάλλει στη μείωση της ομοκυστεΐνης (σημαντικός δείκτης καρδιαγγειακού κινδύνου) και των φλεγμονών

Η ύπαρξη φλαβονοειδών προσδίδει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη υποστήριξη στα αιμοφόρα αγγεία

Συστατικά:

Το Pomolive ® είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ελαϊκών τριτερπενίων ελαιολαδου με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες μήλου. Οι πολυφαινόλες, που βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στο φλοιό του καρπού, ασκούν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και κατά της γλυκοζυλίωσης δράση. Οι δράσεις αυτές συνδυάζονται και έχουν ως αποτέλεσμα την προστασία του σώματος από πολλές από τις αναστρέψιμες συνέπειες της γήρανσης.

Διπλή τυφλή κλινική μελέτη σε ασθενείς που έλαβαν εικονικό φάρμακο και Pomolive® έδειξε πως ο συνδυασμός τριτερπενίων και πολυφαινολών, βελτίωσε σημαντικά τις τιμές σε σημαντικούς παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με το μεταβολικό σύνδρομο.

Το Bergavit® (από χυμό περγαμόντου-Citrus Bergamia, 28% w/w) συμβάλλει θετικά στην καρδιαγγειακή υγεία και στην επίτευξη ενός φυσιολογικού λιπιδαιμικού προφίλ, βελτιώνοντας την αναλογία HDL / LDL και τις τιμές της sdLDL (small dense LDL). Το περγαμόντο είναι πλούσιο σε φαινολικές ενώσεις με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις. Οι πολυφαινολικές ενώσεις του περγαμόντου, ακολουθούν τις ίδιες μεταβολικές οδούς όπως και τα συναφή φάρμακα για τη μείωση τις χοληστερίνης, χωρίς όμως να επηρεάζονται τα επίπεδα του CoQ10 και χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών (μυϊκοί πόνοι, κόπωση ή / και ηπατικά προβλήματα).

Το περγαμόντο είναι επίσης ασφαλές και αποτελεσματικό στο μεταβολισμό της γλυκόζης και των λιπαρών οξέων. Βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, προάγει την πρόσληψη γλυκόζης στα κύτταρα και καταστέλλει τη σύνθεση της γλυκόζης στο ήπαρ, μειώνοντας έτσι το σάκχαρο του αίματος . Διεγείρει επίσης την καύση των ελεύθερων λιπαρών οξέων και διευκολύνει τον έλεγχο του βάρους.

Οι βιταμίνες Β12, Β6 & το φολικό οξύ: Μειώνουν τα επικίνδυνα επίπεδα ομοκυστείνης και κατά συνέπεια τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Προωθούν την μετατροπή της ομοκυστείνης σε χρήσιμα αμινοξέα.

Τρόπος χρήσης:

Δόση εφόδου: Λαμβάνετε 2 φυτικές κάψουλες την ημέρα, πριν το φαγητό για 2 μήνες ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Δόση συντήρησης: Λαμβάνετε 1-2 φυτικές κάψουλες την ημέρα, πριν το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Δεν περιέχει: Γλουτένη, Λακτόζη, Αλλεργιογόνα, Ζάχαρη, GMO.

Συσκευασία: 60 vegicaps

ΑΡ.ΓΝΩΣ.ΕΟΦ: 47955/30/04/2018

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.