AGAN Metabolin-2 60 vegicaps
Κωδικός: 156684
Barcode: 5060406350180
Βάρος Συσκευασίας: 115gr
Εξαντλημένο
AGAN Metabolin-2 60 vegicaps
AGAN Metabolin-2 60 vegicaps

METABOLIN-2

Σταθεροποιεί το σωματικό βάρος – Ισορροπεί τις μεταβολικές ορμόνες

To Metabolin-2 είναι ένα πρωτοποριακό φυτικό διατροφικό συμπλήρωμα που συνδυάζοντας τις δράσεις του Metabolaid® (πατενταρισμένο εκχύλισμα Hibiscus sabdariffa – ιβίσκος και Lippia citriodora – λουΐζα), και της τρυγικής L-carnitine, συμβάλλει θετικά στην εξισορρόπηση των μεταβολικών ορμονών (λεπτίνη-γκρελίνη-αδιπονεκτίνη) και στην επαναφορά και σταθεροποίηση του σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα.

To Metabolin-2 βοηθά υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα να επανακτήσουν και να διατηρήσουν σε βάθος χρόνου το ιδανικό τους βάρος, να βελτιώσουν την υγεία τους και να αποκτήσουν ποιότητα ζωής.

Το Metabolin-2:

Επαναφέρει και σταθεροποιεί το σωματικό βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα και αποτρέπει την επαναπρόσληψη των χαμένων κιλών

Εξισορροπεί το “ενεργειακό χάσμα” που εμφανίζεται μετά από απώλεια βάρους, λόγο αύξησης της ενέργειας που λαμβάνεται μέσω της τροφής και μείωσης της ενέργειας που καταναλώνεται μέσω καύσεων

Ισορροπεί τις μεταβολικές ορμόνες (λεπτίνη*- γκρελίνη*- αδιπονεκτίνη*)

Επιδρά στο αίσθημα κορεσμού, στον έλεγχο της όρεξης και της επιθυμίας για λιπαρά, γλυκά και αλμυρά γεύματα

Αυξάνει το μεταβολισμό των λιποκυττάρων ενεργοποιώντας την AMPK*

Διατηρεί τον BMI (Δείκτης Μάζας Σώματος) σε φυσιολογικά επίπεδα (

Αναστέλλει τη συσσώρευση λίπους στον λιπώδη ιστό και στο ήπαρ

Δρα πάνω στον λιπώδη ιστό αναστέλλοντας τη συσσώρευση τριγλυκεριδίων

Έχει θετική επίδραση στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα

Συστατικά:

Metabolaid®: είναι ένα πατενταρισμένο φυσικό συστατικό που βασίζεται στη συνέργεια των φυτικών εκχυλισμάτων από hibiscus sabdariffa και lemon verbena. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Metabolaid® μπορεί να βοηθήσει παχύσαρκα άτομα, που ταυτόχρονα εμφανίζουν και άλλες μεταβολικές διαταραχές (διαβήτη, υπερχοληστεριναιμία, καρδιαγγειακές παθήσεις), να χάσουν και να διατηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το ιδανικό τους βάρος χωρίς να αισθάνονται πεινασμένοι (επίδραση στο αίσθημα κορεσμού), να μειώσουν το δείκτη μάζας σώματος (BMI), να επαναφέρουν σε φυσιολογικά επίπεδα την “κακή” χοληστερόλη (LDL), τα επίπεδα τριγλυκεριδίων του αίματος, την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα γλυκόζης νηστείας.

L-carnitin tartrate: Είναι η μορφή της καρνιτίνης που κυρίως έχει να κάνει με την μεταφορά πληροφορίας για το μεταβολισμό και την καύση του λίπους. Βελτιώνει την αναλογία λίπους και μυών στο σώμα. Προστατεύει το ήπαρ από την συσσώρευση λιπώδους ιστού. Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας. Ευνοεί την μυϊκή αποκατάσταση μετά από καταπόνηση.

Προστατεύει την καρδιά και μειώνει τον καρδιακό παλμό σε κατάσταση έντονου στρες.

*Η λεπτίνη και η γκρελίνη είναι δύο ορμόνες οι οποίες έχουν αναγνωριστεί ότι έχουν σημαντική επίδραση στην αυξομείωση του βάρους. Η λεπτίνη παράγεται στα λιπώδη κύτταρα του σώματος και, δρώντας στον υποθάλαμο, βοηθά στην καταστολή της όρεξης.

Η γκρελίνη εκκρίνεται από το πεπτικό, δρα στον υποθάλαμο, έχει όμως το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από την λεπτίνη, βοηθά δηλαδή στην αύξηση της όρεξης. Με τη δράση των δύο αυτών ορμονών στον υποθάλαμο επηρεάζονται τα επίπεδα της όρεξης και το μέγεθος της πείνας ενός ατόμου.

*Η αδιπονεκτίνη είναι μια ορμόνη που εμπλέκεται στη ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης, όπως επίσης και στον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Η ορμόνη αυτή εκκρίνεται από τον λιπώδη ιστό στην κυκλοφορία του αίματος. Τα επίπεδα της ορμόνης στο αίμα συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με το ποσοστό σωματικού λίπους στα ενήλικα άτομα.

*Η AMPK [adenosine monophosphate–activated protein kinase] είναι ένα κυτταρικό ένζυμο, που αποκαλείται “metabolic master switch” (κύριος μεταβολικός διακόπτης) διότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Η AMPK ρυθμίζει μια σειρά βιολογικών δραστηριοτήτων που ομαλοποιούν τις ανισορροπίες των λιπιδίων, της γλυκόζης και της ενέργειας. Η AMPK ενεργοποιείται από τις ορμόνες λεπτίνη και αδιπονεκτίνη. Η ενεργοποίηση της AMPK μπορεί να έχει τα ίδια οφέλη, όπως αυτά που προκαλεί η σωματική άσκηση, η εφαρμογή δίαιτας και η απώλεια βάρους, δηλαδή η αλλαγή του τρόπου ζωής που βελτιώνει την υγεία.

Τρόπος χρήσης: Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως πριν τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Δεν περιέχει: Γλουτένη, Λακτόζη, Αλλεργιογόνα, Ζάχαρη, GMO.

Συσκευασία: 60 vegi caps

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.