Apivita Bee Radiant SPF30 Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης & Λάμψης 40ml
Κωδικός: 108499
Barcode: 5201279049492
Βάρος Συσκευασίας: 82gr
Εξαντλημένο
Apivita Bee Radiant SPF30 Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης & Λάμψης 40ml
Apivita Bee Radiant SPF30 Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης & Λάμψης 40ml

BEE RADIANT

84% φυσική σύνθεση

Κρέμα Ημέρας Αντιγήρανσης και Λάμψης

με Βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού

Πρόληψη και Μείωση Ρυτίδων - Λάμψη - Προστασία απο UVA/UVB ακτινοβολία και περιβαλλοντικές επιθέσεις

Κρέμα ημέρας με SPF30 που προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λαμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, παρέχει προστασία απο τη UVA/UVB ακτινοβολία και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

  • Τα βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού βελτιώνουν το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας και επαναφέρουν την υγιή και νεανική λάμψη της επιδερμίδας.
  • Ο κρόκος χρύσανθος προλαμβάνει και λειαίνει τις ρυτίδες, διατηρώντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Τα φυσικά & οργανικά αντηλιακά φίλτρα ευρέoς φάσματος προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τη UVΑ & UVΒ ακτινοβολία
  • Ο συνδυασμός φυσικών ορυκτών ενισχύει τη φυσική λάμψη και βελτιώνει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.
  • Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση.
  • Η ελιά, το ρόδι, το μέλι και το υαλουρονικό οξύ προσφέρουν ενυδάτωση και άνεση.
  • Τα βιολογικά αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ, πράσινο μανταρίνι, περγαμόντο και τριαντάφυλλο αναζωογονούν, βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν την «ένταση».

Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά BEE RADIANT με έγχυμα από καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς από το Νυμφαίο Φλώρινας, αξιοποιώντας τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες τους.
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

Η κρέμα ημέρας BEE RADIANT SPF30 με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού, έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 84% φυσικά συστατικά.

ΜΕ ΧΩΡΙΣ
*Βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού *Parabens
*Εκχύλισμα πρόπολης1 *Silicones
*Κρόκο χρύσανθο *Propylene glycol
*Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο* *Mineral oil
*Αιθέριο έλαιο περγαμόντο* *Ethanolamine
*Αιθέριο έλαιο γκρειπφρουτ* *Phthalates
*Αιθέριο έλαιο πράσινο μανταρίνι* *PCM
*Έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο* *NM

* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
1
Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης Αρ. Ευρεσιτεχνίας OBI/1007520

Πατενταρισμένο Εκχύλισμα Πρόπολης

Το 2013 η ΑPIVITA κέρδισε Βραβείο Καινοτομίας για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης Κατά της Πρόωρης Γήρανσης (Αρ. Πατέντας 1007520), αποτέλεσμα εμπειρίας χρόνων αλλά και της μεγάλης τεχνογνωσίας της ΑPIVITA στα μελισσοκομικά προϊόντα. Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες της πρόπολης εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών που περιέχει, στο τελικό προϊόν. Με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες, αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό εκχύλισμα περιορίζει σημαντικά την επίδραση των ελεύθερων ριζών, αυξάνει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βάση από Φυτικά Εγχύματα

Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους. Η αντιοξειδωτική τους δράση μετράται με τη μέθοδο FRAP, ενώ η ικανότητα των εγχυμάτων να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με τη μέθοδο DPPH. Τα τελευταία έτη η APIVITA μελετά και χρησιμοποιεί εγχύματα από Ελληνικά φυτά και βότανα με αποδεδειγμένες και εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως οι καρποί άγριας τριανταφυλλιάς βιολογικής καλλιέργειας από το Νυμφαίο Φλώρινας που επέλεξε για τη σειρά Bee Radiant. Οι ψευδοκαρποί της άγριας τριανταφυλλιάς είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, μαλικού οξέος, ανθοκυανινών, φλαβονοειδών και σακχάρων. Ποσοστό αυτών, περνάει στο έγχυμα προσδίδοντάς του ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες.

Βοηθά στην αντιοξείδωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και προστατεύει απο την UVA/UVB ακτινοβολία.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.