Apivita Eco Bio Baby Kids Λάδι Φυσικής Φροντίδας, 150ml
Κωδικός: 129320
Barcode: 5201279011642
Βάρος Συσκευασίας: 214gr
Εξαντλημένο
Apivita Eco Bio Baby Kids Λάδι Φυσικής Φροντίδας, 150ml
Apivita Eco Bio Baby Kids Λάδι Φυσικής Φροντίδας, 150ml

Apivita Eco Bio Baby Kids Λάδι Φυσικής Φροντίδαςl

100% φυσική σύνθεση.

Βοηθά στην ενυδάτωση και την προστασία της ευαίσθητης βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας, με καλέντουλα, αμύγδαλο, ελιά, jojoba και αιθέριο έλαιο λεβάντα. Iδανικό για μασάζ σε όλο το σώμα. Κατάλληλο για τη νινίδα.

ECO - BIO ΠΡΟΪΟΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ICEA.

Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στη σειρά ECO - BIO BABY & KIDS με ένα βιολογικό έγχυμα χαμομηλιού για να ενισχύσει την καταπραϋντική δράση των προϊόντων.

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Χωρίς: Mineral oil, Parabens, Phthalates, PCM & NM, Silicones, Gluten.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ - ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε σε όλο το σώμα και κάντε απαλό μασάζ. Για τη νινίδα, απλώστε απαλά μικρή ποσότητα στις περιοχές που υπάρχει ανάγκη. Αφήστε το για 30-60 λεπτά. Συνεχίστε με το καθημερινό μπάνιο. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Το Eco-Bio Λάδι Φυσικής Φροντίδας με λεβάντα & καλέντουλα έχει πλούσια φυσική σύνθεση που περιέχει 100% φυσικά & αποδεκτά συστατικά. ΜΕ: Kαλέντουλα*, Aμύγδαλο*, Ελιά*, Jojoba*, Bιταμίνη Ε, Δενδρολίβανο, Αιθέριο έλαιο λεβάντα*. *(Από πιστοποιημένες Βιολογικές Καλλιέργειες).

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.