Apivita Express Μάσκα Αναζωογόνησης με Πορτοκάλι 2x8ml
Κωδικός: 121746
Barcode:
Βάρος Συσκευασίας: 22gr
Εξαντλημένο
Apivita Express Μάσκα Αναζωογόνησης με Πορτοκάλι 2x8ml
Apivita Express Μάσκα Αναζωογόνησης με Πορτοκάλι 2x8ml

Apivita Express Μάσκα για Λάμψη με Πορτοκάλι

97% φυσική σύνθεση. Ανάγκες: Φθινοπωρινή περιποίηση, Πανάδες, Θαμπή επιδερμίδα, Πρώτες ρυτίδες & γραμμές έκφρασης.

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας φυσική λάμψη και φωτεινότητα. Πλούσια σε βιταμίνη C, E και Συνένζυμο Q10, χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA αντικαθιστά το νερό στη σειρά express beauty με έγχυμα από πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση.

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Χωρίς: Parabens, Propylene Glycol.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζετε ένα πλούσιο ομοιόμορφο στρώμα σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνετε τη μάσκα για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε τη 1-2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεται. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: H Μάσκα Αναζωογόνησης Express Beauty Revitalizing Mask έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 97% φυσικά συστατικά. ΜΕ: Έλαιο σιταριού, Έλαιο jojoba*, Μέλι*, Βούτυρο καριτέ*, Αιθ. έλαιο πορτοκάλι*. Το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από πράσινο τσάι*. *(Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες).

Συσκευασία: 2 φακελάκια των 8ml.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.apivita.com

Για την αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων & γραμμών έκφρασης, των πανάδων & της θαμπής επιδερμίδας, Για τόνωση, ενυδάτωση & αντιοξειδωτική προστασία.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Προϊοντική Σειρά Express Beauty- Masks & Scrubs
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.