Apivita PROMO με Suncare Anti Spot SPF50 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των πανάδων με Κρίταμο & 3D Pro - Algae, 50ml & ΔΩΡΟ After Sun Cooling Cream-Gel Travel Size για Πρόσωπο & Σώμα, 100ml σε Πρακτικό Νεσεσέρ
Κωδικός: 156489
Barcode: 5201279068134
Βάρος Συσκευασίας: 330gr
Εξαντλημένο
Apivita PROMO με Suncare Anti Spot SPF50 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των πανάδων με Κρίταμο & 3D Pro - Algae, 50ml & ΔΩΡΟ After Sun Cooling Cream-Gel Travel Size για Πρόσωπο & Σώμα, 100ml σε Πρακτικό Νεσεσέρ
Apivita PROMO με Suncare Anti Spot SPF50 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των πανάδων με Κρίταμο & 3D Pro - Algae, 50ml & ΔΩΡΟ After Sun Cooling Cream-Gel Travel Size για Πρόσωπο & Σώμα, 100ml σε Πρακτικό Νεσεσέρ

Apivita PROMO

Πακέτο Προσφοράς με Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Υψηλό Δείκτη Προστασίας και ΔΩΡΟ Κρέμα για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Apivita Suncare Anti Spot SPF50

Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων SPF 50 - Υψηλή Προστασία

με Κρίταμο & 3D PRO-ALGAE®

77% φυσική σύνθεση

Ισχυρή αντηλιακή προστασία - Μείωση των πανάδων και προστασία από το σχηματισμό νέων - Προστασία από τη φωτογήρανση

Εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων SPF 50. Πολύ υψηλή προστασία.

Τα φυσικά και οργανικά φίλτρα προστατεύουν αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία.

Τα βλαστοκύτταρα κριτάμου και το εκχύλισμα αχιλλέας συμβάλλουν στη μείωση των πανάδων και παρέχουν προστασία από το σχηματισμό νέων.

Το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος).

Το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού και το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος.

Με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων

Η κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με SPF 50 έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 77% φυσικά συστατικά

3D PRO-ALGAE® - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ APIVITA

H APIVITA καινοτομεί: Για 1η φορά μία σειρά αντηλιακής προστασίας συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης - παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE® - για να προστατέψει την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας κάτω από τον ήλιο. Το καινοτόμο σύμπλοκο με πρόπολη και ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου προστατεύει από τη φωτογήρανση ενισχύοντας την πυκνότητα, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη

Η αποτελεσματικότητα του συμπλόκου 3D PRO-ALGAE® μελετήθηκε σε γυναίκες 30-55 ετών με φωτογηρασμένη επιδερμίδα μετά από 28 ημέρες χρήσης:

Το 90% είδαν την επιδερμίδα τους πιο γεμάτη και σφριγηλή

Το 95% είδαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη και ελαστική

Βάση από Φυτικά Εγχύματα-Πατενταρισμένο έγχυμα από 3 είδη σιδερίτη

Το νερό αποτελεί περίπου το 70% ενός καλλυντικού προϊόντος. Στην APIVITA αντικαθιστούμε το νερό με εγχύματα φυτών ώστε κάθε προϊόν από τη βάση του να είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και άλλα δραστικά συστατικά που να ενισχύουν τις δράσεις του. Για το πατενταρισμένο έγχυμα από τρία είδη σιδερίτη επιλέξαμε τρεις διαφορετικές ποικιλίες τσάι του βουνού (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) που συλλέγονται από βιολογικές καλλιέργειες στον Όλυμπο, μία περιοχή με ιδανικά εδάφη για την καλλιέργεια του σιδερίτη. Το έγχυμα αυτό ενισχύει τις αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και φωτοπροστατευτικές ιδιότητες του προϊόντος.

Κλινικές in vitro μελέτες έδειξαν ότι:

Ενεργοποιεί τις σιρτουίνες, πρωτεΐνες που σχετίζονται με την αντιγήρανση, αφού συμβάλλουν στην επιδιόρθωση των βλαβών του κυττάρου.

Ενεργοποιεί τις ακουαπορίνες, κανάλια ανταλλαγής νερού, σημαντικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ - ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ

Apivita After Sun Cooling Cream Gel

After Sun Δροσιστική Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου & Σώματος

με Σύκο & Αλόη

96% φυσικά συστατικά

Ενυδάτωση και Απαλότητα- Καταπραϋντική δράση και Προστασία - Αίσθηση Δροσιάς

Ενυδατική και δροσιστική κρέμα - gel για πρόσωπο και σώμα με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.

Η θαλάσσια λεβάντα, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη E, η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν.

Το βιολογικό έλαιο αμυγδάλου και το εκχύλισμα σύκου ενυδατώνουν σε βάθος και αναπληρώνουν τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα αγγουριού χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και αφήνει την επιδερμίδα απαλή.

Το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, καινοτομία της APIVITA, με υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή σε συνδυασμό με το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ

ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Η After Sun Δροσιστική Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου & Σώματος έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά

Apivita Suncare Anti Spot SPF50

Εφαρμόστε καθημερινά επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ιδανικά μετά την εφαρμογή του ορού προσώπου.

Σε περιόδους έντονης έκθεσης στην η

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279068134
Προϊοντική Σειρά Sun Care
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.