Apivita PROMO με Suncare Sensitive SPF50 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες με Χαμομήλι & 3D Pro-Algae, 50ml & ΔΩΡΟ After Sun Cooling Cream-Gel Travel Size για Πρόσωπο & Σώμα, 100ml σε Πρακτικό Νεσεσέρ
Κωδικός: 156490
Barcode: 5201279068141
Βάρος Συσκευασίας: 318gr
Εξαντλημένο
Apivita PROMO με Suncare Sensitive SPF50 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες με Χαμομήλι & 3D Pro-Algae, 50ml & ΔΩΡΟ After Sun Cooling Cream-Gel Travel Size για Πρόσωπο & Σώμα, 100ml σε Πρακτικό Νεσεσέρ
Apivita PROMO με Suncare Sensitive SPF50 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες με Χαμομήλι & 3D Pro-Algae, 50ml & ΔΩΡΟ After Sun Cooling Cream-Gel Travel Size για Πρόσωπο & Σώμα, 100ml σε Πρακτικό Νεσεσέρ

Apivita PROMO

Apivita Suncare Sensitive SPF50

με χαμομήλι και 3D PRO-ALGAE®

Πακέτο Προσφοράς με Αντιηλιακή προστασία ειδική για ευαίσθητα δέρματα και ΔΩΡΟ ενυδάτωση για μετά την έκθεση στον ήλιο.

79% φυσική σύνθεση

Αντηλιακή προστασία – Καταπράυνση της ευαίσθητης επιδερμίδας - Προστασία από τη φωτογήρανση

Στη σειρά Apivita Suncare Sensitive SPF50 η αντηλιακή προστασία συνδυάζεται με την καταπραϋντική δράση. Μια μινιμαλιστική φόρμουλα με τον βέλτιστο συνδυασμό φίλτρων και συστατικών, χωρίς άρωμα ειδικά σχεδιασμένη για να συναντά τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Ο βέλτιστος συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων προστατεύει αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία.

Το σύμπλοκο χαμομηλιού καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα και μειώνει τον κνησμό.

Το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανση, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

Η μοναδική φόρμουλα χωρίς άρωμα, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει την πιθανότητα ευαισθητοποίησης του δέρματος.

Το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος).

Το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού και το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος.

Με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ - ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ιδανικά μετά την εφαρμογή του ορού προσώπου. Σε περιόδους έντονης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, επαναλάβετε την εφαρμογή και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα μετά από σκούπισμα ή εφίδρωση.

Συστατικά

Η κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες με SPF 50 έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 79% φυσικά συστατικά

Συστατικά: Aqua (Water)**, Aqua (Water), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Propanediol Dicaprylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Cocoglycerides, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isoamyl Laurate, Triheptanoin, Arginine, Titanium Dioxide (nano), Propanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Nannochloropsis Gaditana Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sideritis Perfoliata Flower/Leaf/Stem* Extract, Sideritis Scardica Flower/Leaf/Stem* Extract, Sideritis Raeseri Flower/Leaf/Stem* Extract, Propolis Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP Crosspolymer, Bisabolol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Coco-Glucoside, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Citric Acid, Triacontanyl PVP, Stearic Acid, Citronellyl Methylcrotonate, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Hydroxyacetophenone.

*From certified organic cultivation

** Sideritis Perfoliata/Scardica/Raeseri Flower/Leaf/Stem* Aqueous Infusion = Mountain Tea Water

Καινοτομία

Πατενταρισμένο Εκχύλισμα Πρόπολης

Το 2013 η ΑPIVITA κέρδισε Βραβείο Καινοτομίας για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης Κατά της Πρόωρης Γήρανσης (Αρ. Πατέντας 1007520), αποτέλεσμα εμπειρίας χρόνων αλλά και της μεγάλης τεχνογνωσίας της ΑPIVITA στα μελισσοκομικά προϊόντα. Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες της πρόπολης εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών που περιέχει, στο τελικό προϊόν. Με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες, αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό εκχύλισμα περιορίζει σημαντικά την επίδραση των ελεύθερων ριζών, αυξάνει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βάση από Φυτικά Εγχύματα

Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους. Η αντιοξειδωτική τους δράση μετράται με τη μέθοδο FRAP, ενώ η ικανότητα των εγχυμάτων να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με τη μέθοδο DPPH. Τα τελευταία έτη η APIVITA μελετά και χρησιμοποιεί εγχύματα από Ελληνικά φυτά και βότανα με αποδεδειγμένες και εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως οι καρποί άγριας τριανταφυλλιάς βιολογικής καλλιέργειας από το Νυμφαίο Φλώρινας που επέλεξε για τη σειρά Bee Radiant. Οι ψευδοκαρποί της άγριας τριανταφυλλιάς είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, μαλικού οξέος, ανθοκυανινών, φλαβονοειδών και σακχάρων. Ποσοστό αυτών, περνάει στο έγχυμα προσδίδοντάς του ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες.

Apivita After Sun Cooling Cream Gel

After Sun Δροσιστική Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου & Σώματος

με Σύκο & Αλόη

96% φυσικά συστατικά

Ενυδάτωση και Απαλότητα- Καταπραϋντική δράση και Προστασία - Αίσθηση Δροσιάς

Ενυδατική και δροσιστική κρέμα - gel για πρόσωπο και σώμα με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.

Η θαλάσσια λεβάντα, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη E, η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν.

Το βιολογικό έλαιο αμυγδάλου και το εκχύλισμα σύκου ενυδατώνουν σε βάθος και αναπληρώνουν τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα αγγουριού χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και αφήνει την επιδερμίδα απαλή.

Το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι παρέχει αντιοξειδωτική προστασία.

Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, καινοτομία της APIVITA, με υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή σε συνδυασμό με το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με ελαφριά, δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ

ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Η After Sun Δροσιστική Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου & Σώματος έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά

Apivita Suncare Sensitive SPF50

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ιδανικά μετά την εφαρμογή του ορού προσώπου. Σε περιόδους έντονης

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Apivita
Barcodes 5201279068141
Προϊοντική Σειρά Sun Care
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.