Apivita Promo Travel Kit Euphoria & Νεσεσέρ
Κωδικός: 156483
Barcode: 5201279067755
Βάρος Συσκευασίας: 545gr
Εξαντλημένο
Apivita Promo Travel Kit Euphoria & Νεσεσέρ
Apivita Promo Travel Kit Euphoria & Νεσεσέρ

Apivita Promo Travel Kit Euphoria & Νεσεσέρ

Το Travel kit περιλαμβάνει

1. Apivita Moisturising Shampoo (75ml) - Σαμπουάν Ενυδάτωσης με Yαλουρονικό οξύ & αλόη 87% φυσική σύνθεση Ενυδάτωση - Ήπιος καθαρισμός

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, με υαλουρονικό οξύ, βιοδραστική αλόη, πρωτείνες βρώμης.

Προλαμβάνει την ψαλίδα, προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) με APISHIELD HS.

Χαρίζει ανάλαφρα και μαλακά μαλλιά.

Σέβεται τη φυσιολογία και τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού με ήπιους καθαριστικούς, σαπωνάρια και APISHIELD HS.

2. Apivita Express Beauty Hair Mask Hyaluronic Acid 20ml - Μάσκα Μαλλιών για Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ

97% φυσικά συστατικά Εντατική ενυδάτωση -Προστασία από την ψαλίδα & τη φθορά -Μειώνει το φριζάρισμα -Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και ελαστικά Μάσκα που αποκαθιστά τη λάμψη, τη ζωντάνια και την ελαστικότητα στα θαμπά και άτονα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε βάθος χάρη στο υαλουρονικό οξύ, τη βιολογική αλόη, το θυμαρίσιο μέλι και τις πρωτείνες βρώμης που αποκαθιστούν τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Παράλληλα, τα βιολογικά έλαια jojoba και ελιάς εμπλουτίζουν τα μαλλιά με πολύτιμα λιπίδια,αφήνοντάς τα εξαιρετικά απαλά.

Αναδομεί και επανορθώνει την τρίχα, προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα, χάρη στις βιταμίνες Ε και phytantriol και το σύμπλεγμα APISHIELD HS.

Χαλαρώνει τη διάθεση με βιολογικά αιθέρια έλαια γεράνι και τριαντάφυλλο.

3. Apivita Pure Jasmine Shower Gel Mini (75ml) - Αφρόλουτρο με Αιθέρια Έλαια Γιασεμί

Ενυδατικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει και προσφέρει πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού.

Το αφρόλουτρο Pure Jasmine έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 87% φυσικά συστατικά. Κύρια συστατικά και ιδιότητες Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και διατηρεί την φυσική υγρασία της χάρη στους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, στο εκχύλισμα πρόπολης και στη σαπωνάρια. Η βιοδραστική αλόη, το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την APIGEA και η πανθενόλη ενυδατώνουν, προστατεύουν από ερεθισμούς και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια γιασεμιού, νέρολι και πατσουλί προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και ευφορίας. Με χαρακτηριστικό γυναικείο άρωμα με χαλαρωτικές νότες γιασεμιού.

4. Apivita Jasmine Body Milk (75ml) - Γαλάκτωμα σώματος με Αιθέρια Έλαια Γιασεμί

To Jasmine Body Milk της Apivita είναι ένα γαλάκτωμα ενυδάτωσης εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού. Κύρια συστατικά Το ενυδατικό σύμπλοκο με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό. Το ελληνικό ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ και το κερί μέλισσας θρέφουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την εξαιρετικά απαλή.

Το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την APIGEA, η βιοδραστική αλόη και η πανθενόλη ενισχύουν την ενυδατική δράση του προϊόντος και προστατεύουν από ερεθισμούς. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια γιασεμιού, νέρολι και πατσουλί προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και ευφορίας. Με χαρακτηριστικό γυναικείο άρωμα με χαλαρωτικές νότες γιασεμιού. Με εξαιρετική υφή, απλώνεται και απορροφάται εύκολα

5. Apivita Cleansing Foam (75ml) - Κρεμώδης αφρός καθαρισμού με Λεβάντα & Ελιά (πρόσωπο και μάτια)

Το Cleansing Foam της Apivita είναι ένας πρακτικός κρεμώδης αφρός που καθαρίζει απαλά πρόσωπο και μάτια από ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα. Κύρια συστατικά Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες και η φυσική σαπωνάρια (σαπουνόχορτο) που χρησιμοποιείται αντί για σαπούνι, καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζουν και χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα του προσώπου και των ματιών. Η ελιά και οι πρωτείνες σιταριού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας καταπραϋνει αποτελεσματικά. Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.

6. Apivita Suncare Anti Wrinkle SPF50 (15ml) - Αντιηλιακή αντιρυτιδική κρέμα προσώπου

Περιέχει 77% φυσικά συατατικά. Χαρακτηριστικά: Προστατεύει από την UVA & UVB ακτινοβολία, χάρη στο συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων που διαθέτει. Προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες, με το εκχύλισμα φύλλων ελιάς που διαθέτει. Αποτοξινώνει και να επανορθώνει τις φθορές. Προστατεύει από την φωτογήρανση, χάρη στο 3D PRO-ALGAE. Ενυδατώνει, χάρη στον συνδυασμό υαλουρονικού οξέος & εκχυλισμάτων μελιού, πανθενόλης και βισαβολόλης που διαθέτει. Ανθεκτική στο νερό. Υποαλλεργική . Φωτοσταθερή.

Δεν περιέχει parabens, NM, PCM, σιλικόνη, αλκοόλ, mineral oil, butylene glycol, propylene glycol, ethanolamines, phthalates,.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.