Avene Limited Edition Cold Cream Baume, 10ml
Κωδικός: 157929
Barcode: 3282770201864
Βάρος Συσκευασίας: 33gr
Εξαντλημένο
Avene Limited Edition Cold Cream Baume, 10ml
Avene Limited Edition Cold Cream Baume, 10ml

Avene Limited Edition Cold Cream Baume Χειλιών Εντατικής Θρέψης

Πλούσιο σε έλαια, κεριά και θρεπτικό shea butter, αυτό το baume χαρίζει άνεση μεγάλης διάρκειας στα χείλη. ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αποκαλείται και "χρυσός της ερήμου", με 100% φυσικής προέλευσης, το λάδι jojoba μπορεί να επανορθώσει τα δερματικά κύτταρα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Χάρη στην Cold Cream της Avene, το Baume χειλιών εντατικής θρέψης δημιουργεί ένα προστατευτικό και ανθεκτικό πέπλο, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες κρύου και το προ-τοκοφερύλιο προστατεύει τα χείλη από τις ελεύθερες ρίζες, διατηρώντας την ομορφιά τους.

Ιδιότητες

Χαρίζει άνεση και προστατεύει για όμορφα, απαλά χείλη.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

73,7% βελτίωση στη συνολική ξηρότητα μετά από 15 μέρες χρήσεις* Το 93% των χρηστών έχουν ενυδατωμένα, απαλά και όμορφα χείλη** - *Τεστ που πραγματοποιήθηκε σε ακραίες συνθήκες κρύου, σε 30 άτομα με ξηρά ή πολύ ξηρά χείλη, που το χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον 4 φορές τη μέρα για 21 ημέρες. **Από την 1η χρήση, ποσοστό ικανοποίησης, 73 γυναίκες με ξηρά ή πολύ ξηρά κατεστραμμένα χείλη, εφαρμοσμένο όσο συχνά χρειάζεται για 10 ημέρες.

Συμβουλές

  • Το Cold Cream Baume Εντατικής θρέψης είναι ιδανικό για τα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη.

  • Πλούσιο σε έλαια, κεριά και θρεπτικό shea butter, χαρίζει άνεση μεγάλης διάρκειας στα χείλη. Χάρη στην Cold Cream της Avene, το Baume χειλιών εντατικής θρέψης, δημιουργεί ένα προστατευτικό και ανθεκτικό πέπλο, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες κρύου και το προ-τοκοφερύλιο προστατεύει τα χείλη από τις ελεύθερες ρίζες, διατηρώντας την ομορφιά τους.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Avene
Barcodes 3282770201864
Προϊοντική Σειρά Cold Cream
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.