Avene Masque Apaisant Eclat, 50ml & Δώρο Thermal Spring Water, 50ml
Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης & Δώρο Ιαματικό Νερό
Κωδικός: 161414
Barcode: 3282779292450
Βάρος Συσκευασίας: 184gr
Εξαντλημένο
Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης & Δώρο Ιαματικό Νερό
Avene Masque Apaisant Eclat, 50ml & Δώρο Thermal Spring Water, 50ml
Avene Masque Apaisant Eclat, 50ml & Δώρο Thermal Spring Water, 50ml

Avene Masque Apaisant Eclat & Δώρο Thermal Spring Water

Ενυδατική Καταπραϋντική Μάσκα Προσώπου & Σπρέι Ιαματικό Νερό

Avene Masque Apaisant Eclat

Η Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης συνιστάται για όλους τους τύπους κουρασμένου ("τραβηγμένα" χαρακτηριστικά και θαμπή επιδερμίδα) ευαίσθητου δέρματος, που έχουν ανάγκη από άνεση και ενυδάτωση.

Χρησιμοποιείται για την άνεση και την επιδιόρθωση του δέρματος μετά από μια έντονη ημέρα, όπου ο φραγμός του δέρματος έχει γίνει εύθραυστος λόγω διαφόρων εξωτερικών καθημερινών επιθέσεων.

Το δέρμα είναι έντονα ανανεωμένο και μπορεί να προστατεύεται καλύτερα μέρα με τη μέρα.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Η Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης με φυσικό εκχύλισμα κόκκινων φρούτων εξασφαλίζει τον εντατικό ανεφοδιασμό του ευαίσθητου κουρασμένου δέρματος, σε ιαματικό Νερό της Avene και σε υδρο-θρεπτικά δραστικά συστατικά.

Αυτό το προϊόν αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος και συνδυάζει:

  • Ένα φυσικό εκχύλισμα κόκκινων φρούτων, "booster" των κυττάρων του δέρματος, συνδυασμένο με μία σταθερή μορφή αντιοξειδωτικής βιταμίνης Ε. Το δέρμα είναι προστατευμένο.
  • Έναν συνδυασμό θρεπτικών και ενυδατικών παραγόντων που ενδυναμώνουν το φυσικό δερματικό φραγμό και εισχωρούν στο δέρμα για βέλτιστη ενυδάτωση
  • Το ιαματικό Νερό της Avene, καταπραϋντικό και απαλυντικό. Τυλιγμένο με ένα απαλό πέπλο, το δέρμα απολαμβάνει μια χαλαρωτική στιγμή ευεξίας.

Το δέρμα γεμίζει ενέργεια και τα σημάδια κούρασης σβήνουν για μία επιδερμίδα που είναι αναζωογονημένη και λαμπερή.
Τυλιγμένο με ένα απαλό πέπλο, το δέρμα απολαμβάνει μια χαλαρωτική στιγμή ευεξίας.

ΧΡΗΣΗ

Η Καταπραϋντική Μάσκα Λάμψης προτείνεται για χρήση σε όλα τα ευαίσθητα δέρματα 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.

  • Εφαρμόστε τη μάσκα σε παχύ στρώμα στο πρόσωπο. Αφήστε τη να δράσει 10 - 15 λεπτά.
  • Αφαιρέστε την περίσσεια με δίσκο ντεμακιγιάζ.
  • Μόνο για εξωτερική χρήση.
  • ?Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μετά από 21 ημέρες εφαρμογής σε γυναίκες:

  1. Η υφή είναι απαλή (100% ικανοποίηση*) και αγκαλιάζει το δέρμα (97% ικανοποίηση*)
  2. Το δέρμα είναι καταπραϋμένο, αναζωογονημένο και ενισχυμένο (100% ικανοποίηση*)
  3. Η επιδερμίδα είναι ξεκούραστη (98% ικανοποίηση*) και λαμπερή (99% ικανοποίηση*)

*Ποσοστό ικανοποίησης. Έλεγχος χρήσης, 85 άτομα, 1 με 2 εφαρμογές την ημέρα για 21 ημέρες. Προστασία του δέρματος + 88** **Μελέτη ex-vivo της διαπερατότητας της μεμβράνης του Lucifer Yellow στα διάφορα στρώματα της κεράτινης στιβάδας, που διεξήχθη σε ανθρώπινα μοσχεύματα που υποβλήθηκαν σε αγωγή με SDS (10%). Μια εφαρμογή προϊόντος.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Avene thermal spring water (avene aqua)*. Mineral oil (paraffinum liquidum). Caprylic/capric triglyceride. Water (aqua). Carthamus tinctorius (safflower) seed oil (carthamus tinctorius seed oil). Palmitic acid. Stearic acid. Hydrogenated palm/palm kernel oil peg-6 esters. Triethanolamine. Glyceryl stearate. Microcrystalline wax (cera microcristallina). Peg-100 stearate. Propylene glycol. 1,2-Hexanediol. Caprylic/capric glycerides. Caprylyl glycol. Carbomer. Disodium edta. Fragrance (parfum). Phenyl trimethicone. Ribes rubrum (currant) fruit extract (ribes rubrum fruit extract)*. Rubus idaeus (raspberry) fruit extract (rubus idaeus fruit extract)*. Sodium benzoate. Tocopheryl glucoside. Tropolone. Vaccinium myrtillus fruit extract*. *Φυσικά συστατικά

Avene Eau Thermale Spray

Ιαματικό νερό με καταπραϋντικές, απαλυντικές & αντι-ερεθιστικές ιδιότητες το σπρέι του ιαματικού νερού ενδείκνυται ειδικά για το ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα. Κατάλληλο για βρέφη, ενήλικες, παιδιά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avene προσφέρει στο ευαίσθητο δέρμα τις καταπραϋντικές, απαλυντικές & αντι-ερεθιστικές του ιδιότητες.

Το Ιαματικό Νερό της Avene, που λαμβάνεται απευθείας από την πηγή, διατηρεί άθικτες όλες τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του. Καταπρα?νει και ενισχύει όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευαίσθητους. Μια καθημερινή φροντίδα που μπορεί να βοηθήσει κάθε στιγμή!

  • Σε ερεθισμένο δέρμα
  • Μετά από μια επιφανειακή δερματολογική πράξη
  • Μετά από ηλιακό ερύθημα
  • Μετά τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου
  • Για σταθεροποίηση του μακιγιάζ
  • Για καταπράυνση του δέρματος μετά το ντεμακιγιάζ
  • Για καταπράυνση του δέρματος μετά το ξύρισμα, την αποτρίχωση ή το λέηζερ
  • Σε περίπτωση κοκκινίλας, εκζέματος, ή κνησμού
  • Μετά τα σπορ - Στο ταξίδι - Σε δέρμα που "τραβάει"
  • Για να δροσιστείτε

ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ, ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΕΡΟ

  1. Τρεις αποδεδειγμένες δράσεις: καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό, απαλυντικό
  2. Μια μοναδική μεταλλική και βιολογική κληρονομιά (Aqua. dolomiae)
  3. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε περισσότερες από 150 κλινικές μελέτες

ΧΡΗΣΗ

Ψεκάστε ελαφρώς στο δέρμα.
Περιμένετε 20 έως 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια στεγνώστε ταμποναριστά με δίσκο ντεμακιγιάζ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ψεκασμός: Ψεκάστε γενναιόδωρα με το Σπρέι Ιαματικού Νερού της Avene και αφήστε το για 20 με 30 δεύτερα. Στεγνώστε απαλά με δίσκο ντεμακιγιάζ. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μετά τον ψεκασμό κάντε απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας. Έτσι, απορροφάται καλύτερα από το δέρμα.

Αμέσως μόλις το στεγνώσετε, εφαρμόστε μία ενυδατική φροντίδα.

Μάσκα προσώπου: Διπλώστε 2 απαλά, μη αρωματισμένα χαρτομάντηλα και ψεκάστε τα με Ιαματικό Νερό της Avene. Εφαρμόστε τα στις 2 πλευρές του προσώπου για 10 λεπτά. Ενδιάμεσα, ψεκάστε ξανά το πρόσωπο 2-3 φορές. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στον λαιμό.

Κομπρέσα ματιών: Ψεκάστε γενναιόδωρα 2 μεγάλους δίκους ντεμακιγιάζ και τοποθετήστε τους στο ψυγείο για 3 λεπτά. Μετά, εφαρμόστε τους στα μάτια για μερικά λεπτά ώστε να τα καταπρα?νει και να τα αποσυμφορήσει.

Γενικό tip: ψεκάστε όσες φορές χρειάζεται μέσα στη μέρα. Μπορεί να φυλαχθεί και στο ψυγείο για μεγαλύτερο αίσθημα δροσιάς ή καταπράυνσης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επιστημονικά αποδεδειγμένες ιδιότητες: Μείωση της ευαισθησίας του δέρματος -30% μετά από 5 λεπτά -64% κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας Μελέτη που διεξήχθη σε περισσότερα από 6.300 άτομα*. Βρέφη, παιδιά, ενήλικες. Στο 100% των χρηστών αρέσει η χρήση του ** *Δερματολογική μελέτη που διεξήχθη σε 6.368 άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα μετά από μία επιφανειακή δερματολογική πράξη. Αξιολόγηση για 7 ημέρες, με εφαρμογή 2 φορές / ημέρα. Εφαρμογή του Σπρέι Ιαματικού Νερού μόνο ή σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές και/ή άλλα καλλυντικά προϊόντα. ** Ποσοστό ικανοποίησης 30 λεπτά μετά την επιφανειακή δερματολογική πράξη, 20 άτομα, 2 εφαρμογές με Σπρέι Ιαματικού Νερού.

Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Avene
Barcodes 3282779292450
Προϊοντική Σειρά Les Essentiels
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.