Bausch & Lomb Ocuvite Lutein Forte Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Υγεία των Ματιών, 30 caps
Κωδικός: 125779
Barcode: 5904398369396
Βάρος Συσκευασίας: 37gr
Σε απόθεμα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ
- +
21,06 €
Bausch & Lomb Ocuvite Lutein Forte Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Υγεία των Ματιών, 30 caps
Bausch & Lomb Ocuvite Lutein Forte Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Υγεία των Ματιών, 30 caps

Bausch & Lomb Ocuvite Lutein forte

Μέσα από εκτεταμένες έρευνες ανακαλύφθηκε ότι τα καροτινοειδή λουτεΐνη και ζεαξανθίνη μπορούν να προστατέψουν από την εκφύλιση ωχράς κηλίδας.

Τα καροτινοειδή αυτά δεν ονομάστηκαν "βιταμίνες των ματιών" και "εσωτερικά γυαλιά ηλίου" χωρίς λόγο. Δυστυχώς ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τα παράγει από μόνος του, συνεπώς πρέπει να τα προμηθεύεται από εξωτερική πηγή. Ο συνδυασμός καροτινοειδών με τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες C, E και τον ψευδάργυρο, βοηθούν στη διατήρηση της όρασης των ηλικιωμένων ατόμων και προστατεύουν από την Ηλιακή Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας (ΗΕΩ).

Καθώς η καθημερινή κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φρούτων και λαχανικών, ώστε να διατηρηθούν τα καροτινοειδή σε επαρκές επίπεδο, είναι δύσκολη, η Bausch & Lomb δημιούργησε το Ocuvite Lutein forte, το συμπλήρωμα διατροφής που πρωτοεμφανίστηκε στην περιοδεία ενημέρωσης Ocuvite.

Mέχρι και σήμερα δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη θεραπεία για αποτελεσματική αντιμετώπιση της ξηράς ΗΕΩ εκτός από τα συμπληρώματα διατροφής με καροτινοειδή και αντιοξειδωτικά.

Συνεπώς η καθημερινή λήψη Ocuvite Lutein Forte είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσει κανείς την όρασή του για μεγάλο χρονικό διάστημα και να εμποδίσει την εξέλιξη της εκφύλισης ωχράς κηλίδας αν έχει ήδη αρχίσει.

Κατάλληλο και για διαβητικούς και καπνιστές.

Οδηγίες Χρήσης

1-2 δισκία την ηµέρα µε το γεύµα.

Με Λουτεΐνη & Ζεαξανθίνη, προστατεύει από την Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας, τις Ελεύθερες Ρίζες & την Ηλιακή Ακτινοβολία.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.