10+1 δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας
10+1 δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας
Posted in: ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ

10+1 δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας

Την Κυριακή είναι η Γιορτή της Μητέρας κι είναι η απόλυτη ευκαιρία να της κάνεις ένα beauty δώρο.

Άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αγοράζεις πράγματα για τον εαυτό σου:  προϊόντα μακιγιάζ, παλέτες, αρώματα. Μια φορά το χρόνο, λοιπόν, καλείσαι να αγοράσεις ένα δώρο για το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο πάνω στη γη, αυτόν στον οποίο οφείλεις την ύπαρξή σου: τη μαμά σου.

Κι αν έχεις στερέψει από ιδέες, έχουμε να σου πούμε ότι υπάρχει τεράστια γκάμα, από μάσκες με φυσικά συστατικά για την μαμά που αγαπά τα φυσικά προϊόντα μέχρι selftan προϊόντα σώματος για την κοσμοπολίτισσα μαμά…

Παλέτα σκιών: Korres Volcanic Minerals Eyeshadow Palette The Absolute Nudes

Αν η μαμά σου αγαπά το μακιγιάζ θα λατρέψει αυτή τη συλλεκτική παλέτα με τις γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια σε αυτή την ηλικία.

Άρωμα Roger & Gallet Extrait de Cologne Tubereuse Hedonie

Αν η μαμά σου δεν έχει ένα signature άρωμα και αν γνωρίζεις ότι αγαπά τα floral, το θα λατρέψει το Roger & Gallet Extrait De Cologne Tubereuse Hedonie, ένα άρωμα με την υπογραφή του γάλλου αρωματοποιού Signature Anne Flipo. Εξαιρετικά χαλαρωτικό και αφροδισιακό. Ξεσηκώνει τη διάθεση και ταξιδεύει τον νου και το σώμα. Για τη δημιουργία αυτού του αρώματος, η Anne Flipo, η Γαλλίδα αρωματοποιός, επέλεξε απόλυτο αιθέριο έλαιο τουμπερόζας και γιασεμιού, απόσταγμα περγαμόντου και αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαια ροζ πιπεριού, νερολί και σπόρων σέλερι.

Γαλάκτωμα σώματος Apivita Princess Jasmine Αίσθηση Ευφορίας & Απαλότητας

Οι περισσότερες κάνουμε focus στο πρόσωπό μας ξεχνώντας την επιδερμίδα του σώματος και τις ανάγκες της. Θύμισε στη μαμά σου ότι έχεις και σώμα με το τέλειο δώρο: αυτό το σούπερ γαλάκτωμα σώματος που προσφέρει ενυδάτωση, απαλότητα και προστασία κι απαλός αρωματισμός. Άσε που τώρα θα το βρεις σε promo συσκευασία με αφρόλουτρο και κρέμα χεριών.

Lierac Lift Integral Crème Lift Remodelante

Είναι σίγουρο ότι η μητέρα σου, ό,τι τύπος κι αν είναι θα λατρέψφει αυτή την κρέμα ημέρας lift κι επανασμίλευσης της Lierac, που είναι βασισμένη στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting + injection, με ενεργά συστατικά lifting στη βασική της σύνθεση (περιέχει εκχύλισμα μαονιού + εκχύλισμα μωβ τουλίπας) και με αντιγηραντικό σύμπλοκο Hyalu-3, εμπλουτισμένη με έλαιο άνθους candolle, που διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες. Ενεργή υφή ελαστικής κρέμας με καινοτόμο συνδυασμό δύο φυσικών βιοπολυμερών που σχηματίζουν ένα φιλμ για δυναμική σύσφιγξη. Άκρως θηλυκό δροσερό άρωμα με απολαυστικές λουλουδένιες νότες λευκής φρέζιας, γιασεμιού sambac, άγριων μούρων και βελούδινου σανταλόξυλου. Τονώνει το περίγραμμα του προσώπου, αποκαθιστά τους όγκους και διορθώνει τις ρυτίδες λόγω χαλάρωσης.

Ορός La Roche Posay Hyalu B5 Serum

Είναι αντιρυτιδικό κι επανορθωτικό συμπύκνωμα - παγκόσμιο best seller, που αγαπούν, εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Τώρα ήρθε η στιγμή να μυήσεις και τη μαμά σου σε αυτό. Ή είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιεί ήδη οπότε δεν έχεις παρά να της αγοράσεις το αγαπημένο της προϊόν.

Vichy Slow Age Night

 

Αν η μαμά σου αγαπά το skincare, τότε αποκλείεται να μην πετάξει από τη χαρά της όταν διαπιστώσει ότι της έκανες δώρο αυτή τη δροσερή κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1! Πρόκειται για την πρώτη κρέμα νύχτας και μάσκα προσώπου της Vichy που επανοξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Βελτιώνει την αναπνοή και την ανάπλαση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο πρωινό ξύπνημα, η επιδερμίδα είναι πλήρως ενυδατωμένη και λαμπερή. Το πρωί η επιδερμίδα δείχνει αποτοξινωμένη, πιο λεία, πιο ομοιόμορφη και λαμπερή!

Face Mask Grape, Apivita

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.