2+3 δώρα που πρέπει να αγοράσεις για τον εαυτό σου
2+3 δώρα που πρέπει να αγοράσεις για τον εαυτό σου
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

2+3 δώρα που πρέπει να αγοράσεις για τον εαυτό σου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το timeline σου και τα newsletters που διαβάζεις έχουν κατακλυστεί από δεκάδες άρθρα με ιδέες για δώρα για αυτούς που αγαπάς. Όμως, είναι ανύπαρκτα τα άρθρα που να δίνουν ιδέες για δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Αν το καλοσκεφτείς πρόκειται περί τραγικής παράβλεψης, διότι υπάρχει κανένα πρόσωπο πιο σημαντικό στη ζωή σου από εσένα την ίδια; Και μπορεί τα  Χριστούγεννα να είναι γιορτή προσφοράς και αγάπης, τι πειράζει όμως να προσφέρεις, επιτέλους, και λίγη χειροπιαστή, κομψή, stylish και beauty αγάπη στον εαυτό σου; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου θα είναι σίγουρα πετυχημένο, μιας που εσύ γνωρίζεις τις επιθυμίες και ανάγκες σου καλύτερα από οποιανδήποτε άλλη.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, σου έχουμε μερικές ωραίες ιδέες για να… ξεμπλοκάρεις:

  • Την Blanx - White Shock Power White Treatment θεραπεία για αστραφτερό χαμόγελο στο Ρεβεγιόν.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν που συνδυάζει την οδοντόκρεμα  BlanX - White Shock με το μασελάκι BlanX Led Bite.

Για μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία λεύκανσης χρησιμοποίησε τη θεραπεία Power White Treatment που περιλαμβάνει την οδοντόκρεμα White Shock καθώς και το ειδικό μασελάκι blanX led bite.

Συστήνεται για θεραπεία έως 4 φορές το χρόνο, για 15 ημέρες, με στόχο τη λεύκανση των δοντιών έως και 4 τόνους.

  • Χρησιμοποίησε την οδοντόκρεμα Intensive Whitening Treatment σαν την καθημερινή σου οδοντόκρεμα.
  • Κάθε φορά που ολοκληρώνεις το βούρτσισμα των δοντιών, βάλε το μασελάκι BlanX led bite μέσα στο στόμα σου, τοποθετώντας το διάφανο πλαστικό στα δόντια σου και ακουμπώντας το με τα χείλη σου.
  • Πίεσε το κουμπί on κι άφησε να φωτίσει τα δόντια σου για τουλάχιστον ένα λεπτό.

Ένα ή και όλα τα  Korres festive glow minerals!

 

Το σετ περιλαμβάνει: 

Την Korres Festive Glow Minerals Metallic-Shine Eyeshadow Copper.  Μια σκιά ματιών για εκτυφλωτική μεταλλική λάμψη και το πιο έντονο, προκλητικά ιριδίζον χρώμα φέρνουν από τώρα το xmas spirit στο μακιγιάζ. Απογειώνει το glowing effect με extra-shimmering μεταλλικό τελείωμα που θα φωτίζει το βλέμμα ακόμα και υπό τα πιο ατμοσφαιρικά party lights! Με metallic pearls που μετατρέπουν την copper απόχρωση σε ένα στιλπνό μεταλλικό φιλμ στα βλέφαρα. Τα minerals με τονωτικές ιδιότητες και το απαλυντικό φυτικό σκουαλένιο δίνουν το στίγμα της ήπιας και φιλικής προς το δέρμα σύνθεσης.

Την Κorres Festive Glow Minerals Illuminating Setting Powder. Η νέα Minerals Illuminating Setting Powder φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, προσδίδοντας άμεσα φρεσκάδα. Διάφανη και ανάλαφρη για φυσική λάμψη, η νέα limited edition πούδρα θα «σφραγίσει» όλα τα festive looks! Είναι talc-free και τόσο ανάλαφρη σαν ένα αόρατο φιλμ που χαρίζει φυσική λάμψη. Σύνθεση βασισμένη σε minerals με τονωτικές ιδιότητες και πούδρα καλαμποκιού για απαλή αίσθηση στο δέρμα, ανάλαφρη υφή στην πούδρα και τέλειο blending.

  • Korres Sparkling Beauty The Gold Eye Set

Το σετ περιλαμβάνει:

Την Korres Black Volcanic Minerals Mascara. Εντυπωσιακός όγκος και έντονο χρώμα πλούσια μάσκαρα που γεμίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα Βαμβακιού, πολυμερή Ηλίανθου και Σταφύλι που δυναμώνουν και φροντίζουν τις βλεφαρίδες.

Την Korres Festive Glow Minerals Metallic-Shine Eyeshadow Gold. Μια σκιά ματιών για εκτυφλωτική μεταλλική λάμψη και το πιο έντονο, προκλητικά ιριδίζον χρώμα φέρνουν από τώρα το xmas spirit στο μακιγιάζ. Απογειώνει το glowing effect με extra-shimmering μεταλλικό τελείωμα που θα φωτίζει το βλέμμα ακόμα και υπό τα πιο ατμοσφαιρικά party lights! Η χρυσή απόχρωση με holographic pearls που σχεδόν καθρεφτίζουν το φως, προσδίδει disco διάθεση στο εορταστικό μακιγιάζ. Τα minerals με τονωτικές ιδιότητες και το απαλυντικό φυτικό σκουαλένιο δίνουν το στίγμα της ήπιας και φιλικής προς το δέρμα σύνθεσης.

  • Korres Promo The Red Passion Lip Set

Το σετ περιλαμβάνει την πούδρα σταθεροποίησης μακιγιάζ Festive Glow Minerals Illuminating Setting Powder και το κραγιόν Morello Creamy Lipstick 54 Classic Red σε έντονη κόκκινη απόχρωση για passionate Christmas makeup look. Ιδανικό πακέτο δώρου για αυτές τις γιορτές.

  • Korres Seductive Beauty Smokey Eye Set 

Το σετ περιλαμβάνει τη μάσκαρα όγκου Black Volcanic Minerals Volume Mascara και το μολύβι ματιών για έντονο χρώμα με διάρκεια  Long Lasting Eyeliner σε μαύρη απόχρωση για έντονο βλέμμα στο Ρεβεγιόν. Συνδύασέ το με nude lipstick.

  • Οπωσδήποτε μία κολόνια από τη Roger & Gallet

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.