5 ιδέες για δώρα για τον Αντώνη και τον Θανάση που γιορτάζουν
5 ιδέες για δώρα για τον Αντώνη και τον Θανάση που γιορτάζουν
Posted in: ΑΝΤΡΑΣ

5 ιδέες για δώρα για τον Αντώνη και τον Θανάση που γιορτάζουν

Οι γιορτές δεν έχουν τελειώσει, ευτυχώς όμως, έχουν αρχίσει οι εκπτώσεις. Ο Αντώνης και ο Θανάσης έχουν γιορτή κι εσύ χρειάζεσαι μερικές ιδέες για δώρα καλόγουστα, αλλά  και πρακτικά. Οι επιλογές που έχεις μπορεί να μην είναι τόσο πολλές όσο για μία γυναίκα, αλλά και πάλι είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες.

Για τον Αντώνη και τον Θανάση, λοιπόν, σου προτείνουμε:

Kit περιποίησης γενειάδας. Όσο κι αν υποκρίνονται ότι δεν τους ενδιαφέρει η εξωτερική τους εμφάνιση, τόσο θέλουν να περιποιηθούν το πρόσωπό τους και ό,τι το πλαισιώνει, όπως το μουστάκι ή το μούσι. Θα εκτιμήσει σίγουρα ένα τέτοιο δώρο. Αγαπημένη επιλογή είναι τα προϊόντα της σειράς Wise Men της Vican. Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σετ δώρου, επιλέγοντας τα:

  • Vican Wise Men Beard & Hair Shampoo Fresh. Πρόκειται για σαμπουάν για τα μαλλιά και τη γενειάδα, το οποίο καθαρίζει κι ενυδατώνει την τρίχα. Ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά προϊόντα για κάθε σημείο του προσώπου τους.

  • Vican Wise Men Beard Oil Fresh.  Λαδάκι που προστατεύει κι ενυδατώνει τη γενειάδα.

  • Vican Wise Men Beard Wipes Fresh. Μαντηλάκια καθαρισμού για τη Γενειάδα που μπορεί να τα έχει πάντα και παντού μαζί του.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.