Δείξε ηλιοκαμένη σε 60 δευτερόλεπτα
Δείξε ηλιοκαμένη σε 60 δευτερόλεπτα
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Δείξε ηλιοκαμένη σε 60 δευτερόλεπτα

Όλες ξέρουμε ότι η ηλιοθεραπεία και το solarium μπορούν να αποβούν πολύ βλαβερά για το δέρμα, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί από πρόωρη γήρανση του δέρματος έως και μελάνωμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως καθ’ όλη τη διάρκεια της Άνοιξης αλλά και του Καλοκαιριού θα δείχνουμε χλωμές και άχρωμες. Το μακιγιάζ κάνει θαύματα άλλωστε… Μία λέξη είναι αυτή που θα πρέπει να σε απασχολεί από εδώ και πέρα μέχρι περίπου τα μέσα Οκτώβρη: bronzer!

Να θυμάσαι πως το κλειδί για την τέλεια τεχνητή λάμψη είναι το bronzer να μην έχει τεράστια διαφορά από το χρώμα που θα έπαιρνε η επιδερμίδα σου, αν όντως καθόσουν κάτω από τον ήλιο. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε συνήθως είναι να επιλέγουμε ένα προϊόν πολύ σκούρο με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να μοιάζει ψεύτικο.

Ένα δεύτερο λάθος είναι πως το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε το bronzer και στα σημεία που κάνουμε contouring. Κι έτσι αντί να εφαρμόζουμε το bronzer στα σημεία που βλέπει πιο πολύ ο ήλιος και κατά συνέπεια παίρνουν πιο γρήγορα κι εύκολα χρώμα, το απλώνουμε εκεί που θέλουμε να σχηματίσουμε γωνίες και το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει.

Το bronzer πρέπει να το χρησιμοποιείς μαζί με την παλέτα για το contouring και το strobing.

Μυστικό ν.1 για τέλεια φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα: Να δημιουργήσεις ένα νοητό «ε» (μέτωπο – μήλα – λαιμός) και να εφαρμόσεις το bronzer σου, μην ξεχνώντας φυσικά τη μυτούλα και το πηγούνι.

Μυστικό ν.2: Το ελαφρύ μακιγιάζ είναι σημαντικό για ένα ηλιοκαμένο καλοκαιρινό look.

 

25 Μαΐου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.