Η 5λεπτη beauty routine που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις πριν κοιμηθείς
Η 5λεπτη beauty routine που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις πριν κοιμηθείς
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Η 5λεπτη beauty routine που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις πριν κοιμηθείς

Κατά τη διάρκεια της νύχτας αναπλάθεται το δέρμα, καθώς τότε παράγεται το πολύτιμο για τη σφριγηλότητα του δέρματος κολλαγόνο. Για αυτό, όπως συμβουλεύουν πολλοί beauty experts και δερματολόγοι πρέπει κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε να αφιερώσουμε μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο μας για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας.

Διάβασε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις:

  • Ντεμακιγιάζ και καθαρισμός προσώπου. Είναι απαραίτητο για το δέρμα να είναι απόλυτα καθαρό από το μακιγιάζ και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

  • Face mist για να δώσεις στην επιδερμίδα σας την απαραίτητη υγρασία και να την προετοιμάσεις για να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα ενυδάτωσης και καταπολέμησης των ρυτίδων.
  • Αφού απορροφηθεί το face mist, 1 λεπτό περίπου μετά, συνέχισε με το serum. Μία σταγόνα στο μέτωπο, από μία στα δύο μάγουλα και μία στο πηγούνι. Άπλωσε το με κυκλικές κινήσεις. Για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα, αφού τελειώσεις με το πρόσωπο, βάλε δύο σταγόνες στα δάχτυλά σου και άπλωσε το σε προγούλι και λαιμό. Το serum είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιδερμίδα, επειδή «κλειδώνει» την υγρασία.

  • Κρέμα ματιών. Σημαντικό tip: Εφάρμοσέ την μόνο με τον παράμεσο, ώστε να μην ασκήσεις μεγάλη δύναμη στην περιοχή με το πολύ λεπτό στρώμα δέρματος.

  • Εφόσον πλέον το serum έχει απορροφηθεί επίστρεψε στην περιοχή του προσώπου, απλώνοντας την κρέμα νυκτός, χωρίς να το παρακάνεις με την ποσότητα. Μην παραλείψεις να βάλεις και στην περιοχή του λαιμού, αλλά και των αυτιών!

  • Ολοκλήρωσε τη βραδινή beauty routine σου με τα χείλη απλώνοντας ένα ενυδατικό lip balm

Και καλό σου βράδυ!

7 Φεβρουαρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.