Τα 5 «μη» των διακοπών
Τα 5 «μη» των διακοπών
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα 5 «μη» των διακοπών

Όταν βρίσκεσαι σε ελληνικό νησί ή θέρετρο μέσα στο καλοκαίρι, κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο, δίπλα ή μέσα σε γαλαζοπράσινα νερά, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις.

Όπως για παράδειγμα:

  • μην διαμαρτύρεσαι για το πόσο ακριβά είναι όλα. Από τα αντηλιακά μέχρι την οδοντόκρεμα. Πρέπει να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα προϊόντα από την Αθήνα πριν από το ταξίδι σου, αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνεις αυτό υπάρχει το ίντερνετ να σου λύσει τα χέρια και να σου φέρει τα προϊόντα που πιθανώς ξέχασες ακόμα και μέσα σε μια μέρα. Ρίξε μια ματιά στο eshop του One Care και διάλεξε αυτό που θέλεις.
  • Να μην γκρινιάζεις για το αφυδατωμένο δέρμα σου από την ηλιοθεραπεία. Πάντα υπάρχει το κατάλληλο after sun προϊόν για ενυδάτωση και ανακούφιση της επιδερμίδας από τον ήλιο.

  • Να μην μακιγιάρεσαι έντονα. Στο νησί καλό είναι να αποφεύγεις το βαρύ μακιγιάζ και να προτιμάς μια BB/CC Cream λίγο concealer και highlighter, μάσκαρα, blush και lip gloss.

  • Να μην ανησυχείς για τα μαλλιά σου. Για να τα προστατεύσεις από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι πάρε μαζί σου στην παραλία τη μάσκα σου και βάζε λίγο κάθε φορά που βγαίνεις από τη θάλασσα. Έτσι, και θα μπορείς να τα χτενίζεις πιο εύκολα και να τα τιθασεύεις αν έχουν όγκο, αλλά και να τα προστατεύεις από την αφυδάτωση. Επίσης, το βράδυ για ακόμα μεγαλύτερη προστασία, επίλεξε να κάνεις ένα wet hair look με ένα θρεπτικό έλαιο μαλλιών.

  • Και το κυριότερο: Να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τις διακοπές!
31 Ιουλίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.