Αβοκάντο, το καλλυντικό που βρίσκεις στο μανάβικο της γειτονιάς σου!
Αβοκάντο, το καλλυντικό που βρίσκεις στο μανάβικο της γειτονιάς σου!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Αβοκάντο, το καλλυντικό που βρίσκεις στο μανάβικο της γειτονιάς σου!

Το αβοκάντο είναι από τα φρούτα που τον τελευταίο καιρό έχουν μπει δυναμικά τόσο στη διατροφή μας, όσο και στα προϊόντα ομορφιάς.

Εκτός λοιπόν από πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά, που βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης, στα καρδιαγγειακά προβλήματα, αλλά και τους διαβητικούς, όπως κι εκείνους που έχουν προβλήματα με δυσκοιλιότητα, λόγω των ινών που έχει, θεωρείται το νούμερο 1 φυσικό καλλυντικό. Μιλάμε εν ολίγοις για ένα super food τόσο για τον οργανισμό όσο και για την επιδερμίδα και τα μαλλιά..

Το αβοκάντο έχει αντιοξειδωτικά στοιχεία και βοηθά στην πλήρη ενυδάτωση του προσώπου, αλλά και του σώματος. Αντίστοιχα ευεργετικό είναι και για τα μαλλιά. Βοηθά στην επανόρθωση της τρίχας.

Επίσης, το λάδι του έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Πολλοί δε, beauty experts συστήνουν, πριν από τη βραδινή κατάκλιση, να βάζεις σε ένα βαμβάκι λίγες σταγόνες από το λάδι του αβοκάντου και να το απλώνεις στο πρόσωπό σου. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες είναι ο σύμμαχος σου κατά της αντιγήρανσης.

Μέχρι και το κουκούτσι του αβοκάντου θεωρείται ευεργετικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως το χρησιμοποιούν οι εταιρείες καλλυντικών για τα προϊόντα τους, διότι περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειαζόμαστε για την ενυδάτωση του δέρματος.

28 Ιουνίου 2021
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.