Ανακάλυψε τον κόσμο της Jowaé!
Ανακάλυψε τον κόσμο της Jowaé!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Ανακάλυψε τον κόσμο της Jowaé!

Αν νιώθεις ότι έχει βλατώσει η beauty routine σου, τότε δεν έχεις παρά να γνωρίσεις τη Jowaé, το καινοτόμο γαλλοκορεατικό skincare brand, που πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα.

Η Jowaé  είναι η απόλυτη σύγχρονη ιεροτελεστία ομορφιάς που αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Με έμπνευση τη λέξη «Αρμονία» (Jowae που προφέρεται «τσο-ουα-έ» στα κορεάτικα σημαίνει αρμονία), το brand έχει ως στόχο της να αποκατασταθεί η ζωτική ισορροπία της επιδερμίδας απέναντι στις καθημερινές επιθέσεις.

Η Jowaé  είναι από τα brands που σε κάνει να κατανοείς γιατί οι beauty experts έχουν καθιερώσει τον όρο K-beauty, όταν αναφέρονται στα προϊόντα που προέρχονται από την Κορέα. Πρόκειται για τη χώρα όπου η διαφορά της ομορφιάς και της λάμψης στις γυναίκες σε σχέση με τις άλλες εθνικότητες είναι σαφής. Πού οφείλεται αυτή η υπεροχή; Οι Κορεάτισσες αφιερώνουν καθημερινά χρόνο στη διαδικασία φροντίδας του προσώπου τους, θεωρώντας την ομορφιά δείγμα σεβασμού. Επιθυμώντας λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, ακολουθούν κάθε μέρα μια ιεροτελεστία φροντίδας που περιλαμβάνει πολλά στάδια με αμέτρητα προϊόντα, εστιάζοντας στον εμπεριστατωμένο καθαρισμό, τη βαθιά ενυδάτωση και την υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τους ρύπους.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις Ευρωπαίες και δη, για τις Ελληνίδες, αναλογιζόμενοι τον χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται για να ακολουθήσουν αυτήν την τακτική. Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται το skincare brand Jowae, που βασίζεται σε μια αυθεντική γαλλοκορεατική συνέργεια στη φυτοκοσμητολογία, είναι η τέλεια επιλογή, ο ιδανικός συνδυασμός κορεατικής και ευρωπαϊκής κουλτούρας στην καθημερινή φροντίδα ομορφιάς κάθε σύγχρονης γυναίκας. Γιατί η ευρωπαϊκή Κορέα δεν είναι άλλη από τη Γαλλία.

Η Jowaé συνδυάζει τα παραδοσιακά φυτά (Οι πρώτες ύλες του πηγάζουν από τα άνθη και τα έλαια του φυτού Sakura αλλά και τις Παιώνιες) με τις φωτοφαινόλες με στόχο να αποκαλύψουν το αρχικό φως της επιδερμίδας. Τι είναι οι  φωτοφαινόλες, που έχουν χαρίσει στη Jowaé δίπλωμα ευρεσιτεχνίας; Στην καρδιά της σύνθεσης όλων των προϊόντων περιποίησης της εταιρείας, οι Φωτοφαινόλες προέρχονται από το Sempervivum Tectorum, ένα χυμώδες φυτό που είναι ανθεκτικό ακόμη και στα πιο ακραία κλίματα. Για αυτό άλλωστε, και η λατινική ονομασία του είναι «αυτό που ζει για πάντα» και με τέσσερις δράσεις, την προστασία, την αποτοξίνωση, την επανόρθωση και τη λάμψη, επαναφέρουν την ισορροπία της επιδερμίδας.

Και για να μην στα πολυλογούμε, η καινοτομία της Jowaé είναι ότι επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος απέναντι στις καθημερινές επιθέσεις για να ανακτήσει η επιδερμίδα τη φυσική αρμονία της, χρησιμοποιώντας κατά 93% συστατικά φυσικής προέλευσης και κατά 7% βελτιωτικά υφής και άρωμα για αισθητηριακή απόλαυση, παράγοντες για σταθεροποίηση και διατήρηση των συνθέσεων.

17 Μαρτίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.