Ασφαλές μαύρισμα με τη σειρά Luxurius της Intermed
Ασφαλές μαύρισμα με τη σειρά Luxurius της Intermed
Posted in: ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

Ασφαλές μαύρισμα με τη σειρά Luxurius της Intermed

Μπορεί λόγω lockdown το καλοκαίρι να έφτασε αργότερα από άλλες χρονιές, αλλά τώρα έχει μπει για τα καλά κι εσύ αναρωτιέσαι «Ποια αντηλιακά για λιπαρή επιδερμίδα είναι τα καλύτερα;» και «Πώς να βάλω το αντηλιακό στην καθημερινότητά μου όταν αυτό που δημιουργεί έξτρα λιπαρότητα;» ή «Πώς θα αποκτήσω λαμπερό μαύρισμα και προστασία;» και «Με την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος τι γίνεται;».

Μην το σκέφτεσαι πλέον. Γιατί είναι λογικό να νιώθεις την επιδερμίδα σου πιο βαριά και μπουκωμένη όταν το αντηλιακό που έχεις επιλέξει να σε συνοδεύει τις καλοκαιρινές μέρες είναι βαρύ και δημιουργεί έξτρα λιπαρότητα ή ενώ σε προστατεύει νιώθεις πως σου φράζει «τον δρόμο» προς το λαμπερό μαύρισμα. Άσε δε, για την αντιγήρανση. Εκεί, δεν σε βοηθάει καθόλου.

Θα πρέπει να σου πούμε, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, πως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια κι ο κόσμος της ομορφιάς έχει σκεφτεί ήδη λύσεις που θα σου προσφέρουν ταυτόχρονα ματ αποτέλεσμα και αντηλιακή προστασία.

Πώς; Επιλέγοντας αντηλιακά από τη σειρά Luxurious Sun Care της Intermed. Γιατί; Διότι τα Luxurious Sun Care προσφέρουν κάτι παραπάνω από μια απλή αντηλιακή προστασία, καθώς σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία έναντι όλου του φάσματος των ακτίνων UV αλλά και των επιπτώσεων που η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί.

Η φωτογήρανση, η πρόωρη γήρανση, οι ερεθισμοί, οι αλλεργίες, ο κίνδυνος φωτοευαισθησίας, η εμφάνιση χρωματικών κηλίδων αλλά και η αφυδάτωση της επιδερμίδας αποτελούν τις συνηθέστερες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο αρκετές από τις οποίες κάνουν την εμφάνισή τους στο πέρασμα του χρόνου αφήνοντας τα μη αναστρέψιμα «σημάδια» τους. Τα Luxurious Sun Care αποτελούν την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών με υαλουρονικό οξύ για τη ταυτόχρονη φυσική ανάπλαση του δέρματος από τις αθόρυβες βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση και την προστασία του έναντι της πρόωρης γήρανσης, αφήνοντας ένα ματ ανάλαφρο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Η πλούσια σύνθεσή τους σε δερμοπροστατευτικές βιταμίνες (βιταμίνη Α & Ε, προβιταμίνη B5) προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που έχει ανάγκη το δέρμα κατά και μετά την έκθεση στον ήλιο ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας (σύνθεση που προσομοιάζει στον Φυσικό Παράγοντα Ενυδάτωσης NMF), ενώ παράλληλα δροσίζει, ανακουφίζει και καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς χάρη στα εκχύλισματα αγγουριού και χαμομηλιού που περιέχει.
Ένας ακόμη λόγος για να επιλέξεις τη σειρά αντηλιακής προστασίας Luxurious Sun Care είναι πως δεν περιέχει τεχνητά χρώματα/ αρώματα, οινόπνευμα και parabens.

 

29 Ιουνίου 2020
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.