Αυτή είναι η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα
Αυτή είναι η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτή είναι η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα

Μπορεί να είναι μια κλασική επιλογή, αλλά για ακόμα μία χρονιά είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα. Την είδαμε στα ντεφιλέ των Dolce & Gabbana, Erdem, Rochas και Alexander McQueen. Δεν είναι άλλη από τα κόκκινα χείλη, συνδυασμένα με edgy eyeliner και καθαρή επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με γυαλάδες.

Πώς θα πετύχεις το look; Μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά δεν είναι. Απαιτεί σταθερό χέρι και καθαρή επιδερμίδα. Για αυτό επίλεξε για τη βάση σου, το νέο υγρό makeup και τη νέα πούδρα από τη σειρά Toleriane της La Roche Posay. Η σειρά Toleriane περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ανοχής, η σύνθεση των οποίων περιέχει τα ελάχιστα δυνατά συστατικά ώστε να περιορίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργιών. Ανακουφίζει άμεσα το δέρμα  και εξασφαλίζει άνεση που διαρκεί. Χωρίς άρωμα, χωρίς συντηρητικά και χωρίς οινόπνευμα, η σειρά Toleriane συστήνεται για την καταπράυνση του ευαίσθητου ή ερεθισμένου δέρματος.

Έτσι, θα επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα της φρέσκιας, ξεκούραστης, αψεγάδιαστης και λαμπερής επιδερμίδας. Συν ότι τώρα έχεις ένα επιπλέον κίνητρο να γνωρίσεις τα προϊόντα της σειράς Toleriane, καθώς με κάθε αγορά ενός τουλάχιστον προϊόντος μακιγιάζ της La Roche Posay, τα OneCare σου χαρίζουν μία μάσκαρα και ένα Μicellar Water Ultra για τον καθαρισμό προσώπου.

Στην περίπτωση που δεν έχεις σταθερό χέρι, προτίμησε ένα eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου, ενώ για να δείχνουν πιο σαρκώδη τα χείλη σου παίξε με το περίγραμμα, σχηματίζοντάς το με το lip pencil προς τα έξω.

Ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με πολλή μάσκαρα και highlighting στα κόκκαλα των ζυγωματικών, του φρυδιού και της μύτης, στο κέντρο του μετώπου και του πηγουνιού και λίγο στο v των χειλιών, ώστε να δώσεις την ψευδαίσθηση πιο σαρκώδους χείλους.

27 Νοεμβρίου 2018
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.