Βαμμένα μαλλιά; Ο Korres έχει όλα τα μυστικά!
Βαμμένα μαλλιά; Ο Korres έχει όλα τα μυστικά!
Posted in: ΓΥΝΑΙΚΑ

Βαμμένα μαλλιά; Ο Korres έχει όλα τα μυστικά!

Τα μαλλιά για εμάς τις γυναίκες παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση μας, αλλά και στη διάθεση πολλές φορές. Στην περίπτωση που έχεις τους λόγους σου κι επιθυμείς να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά υπάρχουν μικρά μυστικά:

  • Αρχικά να θυμάσαι ότι το ιδανικό είναι να μην είναι φρεσκολουσμένα τα μαλλιά σου πριν εφαρμόσεις την βαφή. Και ο λόγος είναι επειδή τα μαλλιά το τριχωτό της κεφαλής όταν περάσει τουλάχιστον 1 μέρα μετά το λούσιμο, δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα που βοηθά στο να μειωθεί η πιθανότητα ερεθισμού.
  • Δεύτερον και πολύ σημαντικό η βαφή που θα επιλέξεις. Δεν θέλεις ούτε να χαλάσει την τρίχα σου, αλλά και να έχει λαμπερό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Για αυτό ο Korres έχει για εσένα τη μόνιμη βαφή μαλλιών Argan Oil Ageless Colorant, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των ώριμων μαλλιών, προσφέρει πλήρη κάλυψη ακόμη και στα πιο επίμονα λευκά, χρώμα μεγάλης διάρκειας που δεν ξεθωριάζει, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης της τρίχας.

Και σε συνδυασμό με τα Argan Oil σαμπουάν και μαλακτική κρέμα μετά τη βαφή, διατηρεί τα μαλλιά απαλά, μεταξένια και με υγιή όψη. Γιατί

Μετά τη βαφή, τι;

  • Προκειμένου να «σφραγίσεις» για ακόμη περισσότερο καιρό το λαμπερό χρώμα των μαλλιών σου, αλλά και να προστατεύσεις την υγεία της τρίχας. Κι αυτό ο Korres το ξέρει και σε συμβουλεύει πως το πιο σημαντικό από όλα είναι η χρήση του σωστού σαμπουάν, ενός προϊόντος με φυσικά συστατικά, πλούσιου σε έλαια Argan, έλαια Jojoba και βιταμίνη Ε, με δράση κατά του ξεθωριάσματος που μπορεί να προσφέρει μέγιστη διάρκεια στο χρώμα και να ενισχύει τη λάμψη. Κι αυτό είναι το Korres Argan Oil Post-Colour Shampoo , το αποτέλεσμα του οποίου θα το ενισχύσεις και με το αντίστοιχο Condiotioner, το Korres Argan Oil Post-Colour Mask. .
  • Επίσης, πρόσθεσε στη ρουτίνα σου δύο φορές την εβδομάδα τη μάσκα μαλλιών. Ακόμη κι αν θεωρείς πως δεν έχεις χρόνο, πρέπει για το καλό των μαλλιών σου να φροντίσεις να εντάξεις στην περιποίησή σου ένα προϊόν με Shea butter και έλαιο Argan, που θα προσφέρει βαθιά θρέψη και θα επανορθώσει τις φθορές. Κι αυτή είναι η Korres Post Colour Mask Argan Oil.
  • Τέλος, να θυμάσαι ότι το μυστικό για να δείχνουν τα μαλλιά λαμπερά είναι να αποφεύγεις το heat styling, γιατί συμβάλλει στη θαμπάδα των μαλλιών και το σπάσιμο της τρίχας.

 

7 Νοεμβρίου 2019
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.